Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dm savjet

Kako krema zna koje je doba dana?

dm
Foto: PR FOTO
14.11.2016.
u 09:06

Moja kćer je prije nekoliko dana primijetila kako imam dnevnu i noćnu kremu i pitala me kako krema zna koje je doba dana. Nikada nisam razmišljala o tome niti sam istraživala u čemu je poanta - samo sam slijedila upute na pakiranju.

No, znatiželjnicima kakva je moja mala treba sve objasniti na logičan način inače slijedi tsunami potpitanja na koja (najčešće) ne znam odgovor.

Dakle, malo ponoćnog guglanja otkrilo mi je kako noćna krema služi za zaštitu i oporavak kože tijekom noći. Iako se tijekom noći naše tijelo opušta, naša koža i dalje radi pa ju je potrebno pravilno nahraniti i nadoknaditi vlagu koju je izgubila tijekom dana.

Noćne kreme pomažu i pri obnovi kože te u borbi protiv negativnih učinaka iz okoline kojima koža svakodnevno podliježe. Dnevna krema je nešto lakša od noćne kreme, a njezin je zadatak da zaštiti kožu od utjecaja iz okoline, poput vjetra, sunca i kiše te spriječi isušivanje kože.

Odgovor: Krema zapravo ne zna koliko je sati i koje je doba dana, ali dobro je znati zašto nešto radiš svako jutro i svaku noć, umjesto da slijepo slijediš upute na deklaraciji.

Za odgovor na pitanje kako se nagraditi dizajnerskim ogrtačem Hippy Garden uz kupnju proizvoda za njegu lica iznad 200 kn (uključujući i na famozne kreme koje, usprkos općem mišljenju, zapravo ne znaju koliko je sati) posjetite dm-drogeriemarkt.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije