Kajganu možete upropastiti na mnogo načina: Kuhari upozorili na 4 klasične pogreške
Umjesto mlijeka zamućenim jajima dodajte malo vode koja će kajgani dati prozračnu teksturu, savjetuje kuharica Anne Burrell
Komentari 2
Gruntam si gruntam i nejde mi - kak se to moreju jajca procijedit ???
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
za sad imamo još mlijeka, na vodu idemo ako ovo potraje.