Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona je tako casual

Kada prva dama Amerike zasuče rukave...

michelle (1)
Foto: pixsell
1/7
17.03.2011.
u 22:24

Michelle Obama otvorila je sezonu sađenja biljaka u vrtu Bijele kuće i pritom, kao i uvijek uostalom, izgledala savršeno

Prva dama Michelle Obama imala je u srijedu svoj ovogodišnji vrtlarski debi u 'kuhinjskom vrtu' Bijele kuće i pritom izgledala savršeno.

Ljubičasti T-shirt, crveni kardigan, sive hlače, jakna i tenisice dobitna je modna kombinacija prve dama SAD-a za sezonsko okopavanje vrta Bijele kuće, što je već postala tradicija. A tradicija je već postao i njezin nepogrešivi ukus čak i kada je riječ o najobičnijoj, 'radnoj' odjeći.

U galeriji pogledajte kakve je 'vrtlarske' stylinge do sada birala Michelle Obama.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
03:26 18.03.2011.

I koliko si vrtlarila prijo, dvije ili pune tri minute?

KO
kornjas
13:37 18.03.2011.

Very good ebony!!!

AN
ankicascreiber
15:22 18.03.2011.

jaca i njen popijac bi gospodi Obama na ovo udarili 50 000 kuna kazne, sto je ovo rad u fusu, u bijeloj kuci. Vjerovatno je da gospoda obama nema ni ovjereno kod javnog biljeznika da moze raditi u vrtu, opet 50 000 kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije