Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA!

Kad te depresija baci na dno: Činilo se kako kosi nema spasa, ali nisu odustali...

Transformacija
Foto: Facebook
1/3
11.08.2017.
u 11:24

Depresija ne bira žrtve. Zna to dobro 16-godišnja djevojka koja je godinama bila u toliko lošem stanju da svakodnevne aktivnosti poput njege i češljanja kose nisu dolazile u obzir.

Depresija ne bira žrtve. Zna to dobro 16-godišnja djevojka koja je godinama bila u toliko lošem stanju da svakodnevne aktivnosti poput njege i češljanja kose nisu dolazile u obzir. Iz sobe je izlazila samo kako bi otišla na toalet.

Njena odlučnost da pobijedi depresiju naposljetku ju je dovela do frizerskog salona, kako bi se pripremila za povratak u školu.

Ipak, kad je sjela na frizerski stolac, piše Metro, svi su ostali šokirani. Njena je kosa bila nevjerojatno zapetljana i prljava. Četka kroz kosu jednostavno nije mogla proći.

Djevojka je rekla nešto što je frizerki Kayley slomilo srce.

Ne mogu se nositi s boli dok je češljam. Ošišaj me na ćelavo.

No tinejdžerica je iz salona izašla poput prave dive. S velikim kovrčama i sjajem u kosi. Kayley je uspjela napraviti čudo i dati djevojci ono što je očajno trebala – dašak samopouzdanja

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:39 12.08.2017.

Pa di su bili roditelji????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije