Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Julia Roberts novo zaštitno lice tvrtke Lancome

julia roberts
pixsell
17.02.2010.
u 15:00

Ovo je istovremeno i svojevrstan podvig francuske tvrtke, jer Julia Roberts poznata je po tome da ništa ne promovira.

Julia Roberts, 42-godišnja glumica, novo je zaštitno lice kozmetičke tvrtke Lancome. Ona se tako pridružila slavnim ženama poput Kate Winslet, Demi Moore i Elizabeth Jagger. Fotografije za ovu kampanju kojom će se promovirati nova maskara, koje će javnost ugledati tek u svibnju, fotografirao je slavni fotograf Mario Testino.

- Ovo je ostvarenje sna svake djevojke. Imati 42 godine, troje djece i raditi. Ovo je pravi trenutak za ovakvo nešto. Osim toga, mislim da to puno govori o tvrtki Lancome - izjavila je Julia Roberts.
No, ovo je istovremeno i svojevrstan podvig francuske tvrtke, jer je Julia Roberts poznata po tome da ništa ne promovira.

Tvrtka nije otkrila koliki će biti njezin honorar, ali pretpostavlja se da će iznos biti velik s obzirom na to da ona zahtijeva i do 15 milijuna funti za film. Elizabeth Jagger dobila je 2002. godine 20.000 funti za samo jedan dan snimanja za ovu tvrtku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije