Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i ove godine na skijanje

Jole je ‘profić’, Ogresta samo šeće, a Meštru su od staze draži vino i kobasice

Jole na skijanju s obitelji
Foto: Privatni album
1/2
05.01.2014.
u 23:11

Brojni poznati Hrvati tradicionalno suspakirali svoje kufere ili tek planiraju odlazak u planine.

U Lijepo našoj snijegu ni traga, no na mondenim europskim skijalištima spuštanje niz padine u punom je jeku. I brojni poznati Hrvati su zato tradicionalno spakirali svoje kufere ili tek planiraju odlazak u planine. Voditelj i urednik emisije “Dobro jutro, Hrvatska” Davor Meštrović danas je krenuo na sedmodnevni odmor u Austriju. – Skijati sam naučio kao dijete kada smo sa školom išli na zimovanje u Sloveniju. Svoje sposobnosti na stazi opisao bih kao osrednje, što znači da gotovo nikada ne padam, ali i ne postižem veliku brzinu – kaže Meštar i dodaje da bi mu bio dobrodošao dodatni tečaj, ali novac za to radije potroši na popratni sadržaj – kuhano vino, rakiju, kobasice...U Austriju, u Nassfeld na vikend će i glumac Zijad Gračić s obitelji, a bračni par Željka Ogresta i Dubravko Merlić idu put Francuske.

– Ide ekipa od desetero ljudi i nešto djece. S nama ide najmlađa kći Marta, a stariji sin i kći imaju svoje aranžmane. Idemo autima, unajmili smo kuću i nosimo brdo hrane. Skijanje nam je ritual svake godine iako ja osobno nikada nisam stala na skije, ja sam šetačica. Naime, tata mi je s mora pa sam odgojena u duhu prema kojem zimu treba prespavati i čekati ljeto – kaže Željka Ogresta. U Francusku su se danas uputili i dečki iz benda Connect, i to već treću godinu za redom u Orcieres. – I u srednjoj školi smo učili bordati, ali sami, pa smo padali i trgali se. Ali prije tri godine instruktori su nas uzeli pod svoje i sada nam je to veliki gušt – priča Ivan Dražić Dragi uoči polaska. Iskusni skijaš Joško Čagalj Jole s obitelji i prijateljima tradicionalno će se uputiti u Kronplatz, i to u tzv. hrvatskom tjednu.

– Draže mi je kad nas je puno i kad imam s nekim popiti kuhano vino. Skupit će se sedam, osam obitelji i iznajmit ćemo kuću. Svaki će dan netko drugi kuhati, nakon večeri slijedi ćakulanje pa lagano na počinak – kaže pjevač.

>> Jeftinija Italija odvlači Hrvate iz austrijskih skijališta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije