Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazali ispravan način

Jeste li ikada oprali uzglavlje kreveta? To se često zaboravlja, a trebalo bi se redovito čistiti

shutterstock
11.08.2022.
u 16:23

Korištenje usisavača također je odličan prvi korak za čišćenje uzglavlja bez obzira na tkaninu i najbolji je alat za skupljanje prašine, bakterija i prljavštine.

Influencerica na TikToku podijelila je odlične savjete kako očistiti uzglavlje kreveta, ali i otkrila zašto je to potrebno raditi. Korisnica @cleanwithabbi otkrila je da gotovo polovica osoba ne zna da uzglavlje treba redovito čistiti, a da čak 43 posto osoba pušta da se prašina nakupi.

Kako piše Mirror, Abbi je stoga otkrila nekoliko savjeta kako očistiti uzglavlje kreveta. Ona savjetuje da prvo uklonite prašinu, prije nego što je obrišete razrijeđenim deterdžentom za tkanine i poprskate sprejom za čišćenje.

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte se njome koristiti za ovo...

1/6
@cleanwithabbi

AD - Headboard clean with Time4Sleep 🧼 🛏 @time4sleepuk on Instagram ##fyp ##cleantok ##cleaningtiktok ##cleanwithabbi

♬ BED - Joel Corry & RAYE & David Guetta

Kako bi vaš krevet izgledao kao nov, osnivač i direktor tvrtke Time4Sleep Jonathan Warren udružio se sa stručnjakom za antimikrobne lijekove u tvrtki Addmaster, Paulom Morrisom, kako bi podijelio još najboljih savjeta o tome kako pravilno očistiti uzglavlje.

- Tkanina na tapeciranim uzglavljima nudi idealne uvjete za nekoliko vrsta kožnih bakterija koje razgrađuju znoj na tijelu. Svjesni smo bakterija koje se nalaze na posteljini, no kako podaci pokazuju da 1 od 3 osobe nikada nije očistilo uzglavlje, to bi mogao biti mnogo veći izvor bakterija nego što mislimo - objasnio je Paul.

Dodao je da je prije nego što započnete s čišćenjem uzglavlja od vitalne važnosti znati od koje je tkanine izrađen te proizvodi i alati koji se mogu koristiti na površini. Korištenje usisavača također je odličan prvi korak za čišćenje uzglavlja bez obzira na tkaninu i najbolji je alat za skupljanje prašine, bakterija i prljavštine.

Uzalud čistite WC školjku ako radite ove dvije česte pogreške:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije