Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mljaaaac!
Povratak na članak

Jeste li ikada čuli za pinsu? Mogla bi postati popularnija od pizze! Evo u čemu je razlika

U 2020. godini gastronomski stručnjaci predviđaju veliku popularnost pinse i otvaranje pinserija, ali ona nije neki novi izum

Komentari 8

DM
drazen.muhvic
20:13 18.01.2020.

Napišu da je zdravija jer nema glutena, a u receptu uvale 800 g pšeničnog brašna???

VL
Avatar Jalnuški
Jalnuški
09:05 18.01.2020.

Zobenog ili rižinog brašna?

VL
Avatar partner
partner
12:28 18.01.2020.

ahahaaa, a dje je komentar, sto je, problem sa istinom i tijesto od pinse se u biti nije pravilo u starom rimu sa psenicnim brasnom nego se koristila mješavina prosa, ječma i zobi a tek sanije umjesto zobi poceli su stavljat psenicu, ali ne ovu koju mi znamo danas, nego je to, recimo, pra psenica, iz antickog doba ili kako smo je mi u rimu zvali, triticum spelta

VL
LA
lajh1985
12:58 18.01.2020.

kod mene sigurno nece...ja te trave ne jedem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.