Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jela je sladoled, pila zaslađena pića, praktički se nije micala. A izgubila je 14 kg za 1 mjesec! Kako je to uopće moguće?

Mršavljenje
Foto: Promo
1/5
30.07.2021.
u 08:00

Val pretilosti preplavljuje ne samo Europu već i cijeli svijet. Milijuni dijeta, intenzivnih vježbi, masaža, kozmetike, trenažera... Toliko toga, a nekako se ne vide nikakve promjene. Uz to, sjedenje kod kuće. Ruka sama poseže za nečim dobrim: čokoladom, čipsom, kolačićima. I tako iz dana u dan, a broj kilograma i centimetara se povećava. Pa kako je gospođa Ivona izgubila 14 kg u mjesec dana? Nije promijenila svoje navike. Jela je što je htjela. Nije se iscrpljivala vježbama. A ipak je smršavjela toliko da joj kolegice zavide i sumnjaju na liposukciju...

Gospođa Ivona na razgovor dolazi odjevena u modernu, usku haljinu koja pokazuje njezinu vitku figuru. Nasmijana je i sretna. Naručuje veliki sladoled sa šlagom, a ja negaziranu vodu s limunom i ništa drugo.

Gospođo Ivona, kako to da možete jesti bilo što i imati tako dobru figuru? - pitam pomalo ljubomorno.
- Oh, nije uvijek bilo tako - kaže, jedući sladoled s užitkom. - Od rođenja sam imala previše kila. Obje bake neprestano su mi nudile kolačiće i bombone. Kad sam bila debela tinejdžerka, počeli su problemi. Ostala djeca su me ismijavala. Bilo je vrlo neugodno. Imala sam strašne komplekse zbog viška kilograma. I tako je ostalo ...

Foto: Arena Hospitality Group

Pa, što se dogodilo da odjednom izgledate kao manekenka?
- Jednom sam sjedila kod frizera i gledala u telefon. Kad odjednom vidim zanimljivost u vezi s prekomjernom težinom. A uz to i priče o ljudima koji su lijepo skinuli kilograme u kratkom roku. Počela sam se pitati je li to zbilja istina. To bi bilo sjajno.

Možete li mi reći nešto više?
- Da. Članak je bio o inovativnom uređaju koji je pomogao tisućama ljudi da smršave. Čitala sam i razmišljala: voljela bih da i meni to uspije. Onda sam opet utvrdila da je to previše dobro da bi bilo moguće. Ali trenutak kasnije, kada sam jedva ustala s one frizerske stolice, jer je bila tako uska (ili su mi kukovi tako veliki), opet sam pomislila: ako ne pokušam, neću saznati. I da bi to mogla biti moja životna greška!

Dakle, donijeli ste odluku. Što se dogodilo kasnije?
- Da. Iskreno, u donošenju odluke mi je pomogla i činjenica da su tamo predstavljena vjerodostojna istraživanja. Volim znati što koristim. Na kraju krajeva, riječ je o mom tijelu, kakvo god bilo. I zato nije bilo zašto oklijevati. Htjela sam biti vitka, sposobna i zdrava.

Foto: Arena Hospitality Group

Jeste li imali nekih problema zbog prekomjerne tjelesne težine?
- Nema tu tajni - život s viškom kilograma nije lak. Znojiš se, dahćeš, ne možeš stati u autobus, bole te noge, zglobovi škripe. Jednostavno je teško. A sada... kao da sam 20 godina mlađa! Ja gotovo letim kao leptirić. Tako se lagano osjećam.

Je li mršavljenje na ovaj način bilo teško?
- Valjda se šalite? - gospođa Ivona se smije. - Ako mislite da sam jela 2 lista salate i pila vodu - tada je pogledala namjerno u moju čašu - jako se varate. Jela sam sladoled kao danas, pila kolu, grickala čips. Nisam vježbala. Živjela sam normalno. Ipak, svakim je danom bilo sve manje kilograma. Smršavjela sam s veličine XL na veličinu S i izgubila ukupno 25 kg! A samo u prvom mjesecu sam smršavjela 14 kg.

Pozdravili smo se srdačno. Gledajući gospođu Ivonu koja se udaljavala, pomislila sam da i ja moram isprobati ovaj uređaj. Zbog toga sam si naručila tortu sa šlagom i počela zapisivati ​​naš razgovor. Napokon ima nade za sve ljude s prekomjernom težinom!

Ovdje ćete saznati kako izgubiti 14 kg u mjesec dana bez dijete i vježbanja >>>

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije