Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Jednu stvar mnogi zaboravljaju očistiti: Uredski stolac prepun je prljavštine, uklonite je uz nekoliko trikova

Shutterstock
17.12.2020.
u 15:28

Prije nego sjednete opet na uredski stolac, sjetite se koliko se bakterija i prljavštine skuplja svakodnevno.

Jedna stvar koju mnogi rijetko ili nikad ne čiste je uredski stolac, nesvjesni koliko se bakterija i prljavštine skuplja po njemu. Svakodnevno bi trebalo prebrisati prašinu s radnog stola, računala i miša, ali i sa stolca. Donosimo savjete kako to napraviti učinkovito i brzo.

Za početak, stolac možete očistiti od prašine usisavačem, bez obzira od kojeg je materijala napravljen. Temeljito skupite prašinu sa svih dijelova, a nakon toga u zdjelici pomiješajte deterdžent za suđe s toplom vodom. Umočite krpicu, dobro ju ocijedite kako tkanina ne bi upila tekućinu i obrišite cijeli stolac. 

Što mislite, može li se u Zagrebu živjeti od 5000 kuna plaće?

Ako ste negdje naišli na tvrdokorne mrlje možete nanijeti nekoliko kapi alkohola i obrisati ga suhom krpom. 

Za kraj, umočite krpu u čistu vodu i obrišite cijeli stolac kako biste uklonili ostatke deterdženta. Ostavite stolac da se suši na zraku, prenosi New York Times.

Izbjegavajte pretjerano čišćenje - sterilni domovi nisu uvijek zdraviji

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije