Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jednostavnija vožnja uz ENC

Jednostavnija vožnja uz ENC
08.08.2022.
u 08:00

Najčešće putujemo zbog potrebe, no postoji vrijeme kada putujemo radi vlastitog zadovoljstva. To je vrijeme kada možemo otkrivati ljepote naše zemlje, biti povezani s onima do kojih nam je stalo, a samo putovanje pretvoriti u doživljaj.

Dionice hrvatskih autocesta prolaze uz brojne prirodne, povijesne, kulturne i druge znamenitosti i s pravom možemo reći da povezujemo sve krajeve naše domovine. Izgradili smo preko 1300 kilometara autocesta za sigurno i ugodno putovanje.

Godišnje kroz naplatne postaje na autocestama prođe preko 30 milijuna vozila. Svako drugo vozilo na autocesti koristi ENC uređaj. Osim što je s  ENC-om  jednostavniji prolazak na naplatnoj postaji, ostvaruje se i značajan popust na cestarinu. Bez obzira na koji model se odlučite, svaki omogućuje jeftiniju cestarinu. Cijena uređaja iznosi 122 kune, s kojim ostvarujete popust od 10 do čak 33,48 %.  Ako niste učestali korisnik autocesta već autocestu koristite nekolicinu puta godišnje, standardni pretplatni ENC model  ENC s 21,74 % popusta pravi je izbor za vas. Nakon potrošenog iznosa na svom ENC računu  ne morate čekati u redovima na prodajnim mjestima kako bi izvršili uplatu. „Skinite“ već danas mobilnu HAC ENC aplikaciju i nadoplatite željeni iznos na svoj račun, kupite sms bon ili koristite druge digitalne kanale.

Za ugodnije iskustvo vožnje i putovanja, uštedite vrijeme i novac i kupite ENC uređaj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije