Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divno!

Jedna je djevojka napravila posebne medvjediće kako bi usrećila bolesnu djecu

FIONA ALLAN
05.02.2019.
u 15:57

Fiona Allan ima 28 godina i iz Glasgowa je, a stavila je osmijeh na lica bolesne djece nakon što je napravila ove medvjediće

Ima ozbiljnu genetsku bolest zbog koje ima cjevčicu u nosu i kateter. Bilo joj je teško priviknuti se na svoj novi "izgled", kako prenosi BBC, a onda se zapitala koliko je teško djeci. 

Foto: FIONA ALLAN

"Kao odrasla osoba bilo mi je teško priviknuti se na život s ovim medicinskim pomagalima."
Gotovo cijelu 2017. provela je u bolnici i jednom ju je prilikom prijatelj zamolio da napravi medvjedića za djevojčicu koja ima autizam. Nakon toga počele su joj pristizati brojne narudžbe i želje. 

Fiona vjeruje kako ovi medvjedići, koji su napravljeni s pravim cjevčicama i ostalim pomagalima pomažu djeci da se priviknu na svoje stanje. 
"Bolesna djeca često imaju zdrave braću ili sestre, a to će i njima pomoći da se priviknu. Mogu se igrati s njima, dodirivati ih i naučiti ih kako da čiste ili brinu se za to što nose na tijelu uvijek." 
Majka bolesne djevojčice Darcey, Emily Cotton, jedna je od brojnih sretnih roditelja i zahvalilla je Fioni. 

Foto: FIONA ALLAN

"Ovaj medvjedić pomogao je mojoj jednogodišnjoj kćeri da se privikne na sve. Ne razmišlja više o tome da poteže to i trga cjevčice." Fiona je već napravila 20 medvjedića i namjerava nastaviti. 

Pogledajte reakciju ove curice koja prvi put vidi oca bez brade

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije