Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite!

Je li vam suđeno da se suočite s velikim izazovima u svojoj budućnosti? Ovisi o tome što prvo vidite na ovoj fotografiji

Tik Tok
19.10.2023.
u 06:00

Dvije su opcije

Tako je zabavno saznati više o svojoj osobnosti putem optičkih iluzija. Može otključati dijelove vaše psihe o kojima niste imali pojma i može vam osvijestiti određene osobine koje možda ne primjećujete kod sebe, ali drugi ih primijećuju, piše Mirror

U ovoj optičkoj iluziji TikTokerice Mie Yilin, imate zadatak pogledati sliku kako biste vidjeli što ćete prvo uočiti na slici - a to će puno reći o vama kao osobi. Na slici ćete ili vidjeti samo crte ili ćete vidjeti sliku ljudi koji se gotovo ljube. Što vidite? 

@mia_yilin The first thing you see in this picture says a lot about your personality! #personalitytest #psychologyfacts #trending #entertainment #funfacts #fortune #fengshui #fyp #fypシ #wealth #chinesewithmia #mia_yilin #china #chinese #Asian #learnontiktok ♬ original sound - Mia Yilin 💖

"Ako ste prvo vidjeli crte, onda je vaša najveća kvaliteta vaša dobrota. Srce vas boli za one koji prolaze kroz teška vremena, čak i kada se i sami borite. Zbog vaše dobrote, primit ćete mnogo blagoslova i iznenađenja u svom životu. Vi ste osjetljiva osoba istančanog uma. Lako možete razumjeti osjećaje drugih i posvećujete veliku pažnju drugim ljudima i njihovim odnosima", objasnila je.

"Ako ste prvo vidjeli ljude kako se ljube, onda u vašoj budućnosti neće biti većih izazova. Čak i kada se prepreke pojave, s lakoćom ćete ih nadmašiti. Nećete morati brinuti o hrani, novcu, skloništu ili odjeći. Što ste stariji, to ćete biti napredniji. Odmalena ste uvijek bili vrlo odgovorni prema drugima. U svojoj karijeri dobit ćete podršku i pomoć kada vam je najpotrebnija. Sve dok marljivo radite , stvari će samo biti sve bolje i bolje", ispričala je za drugu opciju. 

Istraživanje pokazalo koje osobine najčešće idu uz 'jutarnji tip' ličnosti! 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije