Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hmm...

Je li seks s prijateljem dobra ideja? Odgovor ima stručnjakinja za odnose

Shuttershock
26.07.2021.
u 20:20

Dok neki iz prijateljstva uplove u vezu laganim koracima, ima onih koji iz prijateljskog odnosa započnu samo seksualni, a je li to dobra ideja saznajte u tekstu.

Nedavno provedeno istraživanje u Kanadi bavilo se temom 'ulazak u vezu s prijateljem'. Od 1900 sudionika, 68 posto otkrilo je da su barem jednu vezu započeli iz prijateljstva, pa je tim stručnjaka potvrdio teoriju koja se dugo spominje - prijateljstvo je odličan temelj za dobru vezu. 

Dok neki iz prijateljstva uplove u vezu laganim koracima, ima onih koji iz prijateljskog odnosa započnu samo seksualni, a onda se pitaju što i kako dalje. Je li seks s prijateljem dobra ideja odgovorila je stručnjakinja za odnose Tracey Cox.

Dobra stvar je što tu osobu već poznajete i vjerojatno ste barem jednom pričali o seksu i stvarima koje oboje volite, pa će sam odnos biti bolji jer znate kako ugoditi drugoj strani. Osim toga, bit će vam manje neugodno, manje ćete se emocionalno 'izgubiti' u tom trenutku, prenosi Daily Mail.

Ovaj zaigrani zlatni retriver osvježenje je potražio u zagrebačkom Manduševcu!

Tracey kaže i da su emocije, u ovakvom odnosu, važnije od požude. "Većina ljudi s kojima sam razgovarala o seksu s prijateljem opisali su ga kao romantičan i nježan, a oni koji su spavali s gotovo nepoznatim osobama opisali su ga kao požudan i erotičan. 

Još jednu stvar koju Cox navodi kao prednost seksa s prijateljem je ne odustajanje. "Prijatelji žele da to uspije, više im je stalo do druge osobe i trudit će se da situacija u krevetu bude dobra."

Što se događa na OI? 'Seksali smo se u četvero usred sela, potrošle smo sve kondome'

1/8

Komentara 1

MO
montello
16:54 27.07.2021.

Nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije