Je li opasno jesti proklijale, zelenkaste ili smežurane krumpire? Evo što kažu stručnjaci
Ako su vam krumpiri ikada dulje vrijeme stajali u ormariću ili smočnici, znate o čemu govorimo... Izgledaju čudno, to je sigurno. No jesu li "ružni" krumpiri sigurni za jelo?
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ako vas bracni partner s vremenom postane malo smezuran i mekan. Da li je to znak da vise nije dobar za upotrebu? Ako ne bacite supruga ili suprugu s nekoliko vise bora nego prije zasto bi bacili krumpir? Ogulite ga i ostavite u zdjelici vode neko vrijeme prije upotrebe.