Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječna dilema
Povratak na članak

Je li opasno jesti proklijale, zelenkaste ili smežurane krumpire? Evo što kažu stručnjaci

Ako su vam krumpiri ikada dulje vrijeme stajali u ormariću ili smočnici, znate o čemu govorimo... Izgledaju čudno, to je sigurno. No jesu li "ružni" krumpiri sigurni za jelo?

Komentari 1

HO
homofobic
12:04 06.12.2024.

Ako vas bracni partner s vremenom postane malo smezuran i mekan. Da li je to znak da vise nije dobar za upotrebu? Ako ne bacite supruga ili suprugu s nekoliko vise bora nego prije zasto bi bacili krumpir? Ogulite ga i ostavite u zdjelici vode neko vrijeme prije upotrebe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.