Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODACI PREHRANI

Jacqueline Young u Zagrebu o važnosti zdrave prehrane

Jacqueline Young
Biovega
23.09.2009.
u 12:14

Jacqueline Young će na predavanju staviti naglasak na važnost kvalitetne prehrane i prirodnih dodataka prehrani kao i ostalih prirodnih pripravaka za unapređenje vlastitog zdravlja.

Jacqueline Young, ugledna britanska nutricionistica, naturopatkinja i klinička psihologinja krajem rujna posjetit će Zagreb kako bi održala predavanje na temu - "Do boljeg zdravlja uz podršku prirode" ("Snagom mladog lišća ječma protiv toksina") te se osvrnuti na važnost kvalitetne prehrane i na prirodne dodatke prehrani kojima možete ojačati imunitet i unaprijediti vlastito zdravlje.

Jacqueline Young će na predavanju staviti naglasak na važnost kvalitetne prehrane i prirodnih dodataka prehrani kao i ostalih prirodnih pripravaka za unapređenje vlastitog zdravlja. Ova iskusna stručnjakinja magistrirala je kliničku psihologiju. Strukovno se usavršavala na raznim poljima komplementarne medicine te stekla stručne i akademske kvalifikacije orijentalne medicine, naturopatije, nutricionizma, akupunkture i epidemiologije. Savjetnica je za prehranu i autor stručnih članaka o zdravlju već više od 20 godina. Voditeljica je studija nutritivne terapije pri Northern College of Acupuncture u Yorku, Velika Britanija. 

Autorica je pet knjiga o prirodnoj medicini od kojih je najpoznatija : "Komplementarna medicina za neznalice" ("Complementary medicine for dummies"), u kojoj obrađuje neka od područja alternativne medicine kao što su tibetanska, ajurvedska i japanska medicina, akupunktura, homeopatija i naturopatija.

Piše za mnogobrojne internetske portale, specijalizirane magazine te zdravstvene publikacije. Podučava na Sveučilištima komplementarne medicine gdje sudjeluje i u kliničkim istraživanjima. Aktivno podržava rad dobrotvorne udruge Care and Share International te radi i u svojem zdravstvenom savjetovalištu u Londonu. Surađuje s mnogim medijima u svojstvu nutricionističke savjetnice.  

Predavanje možete poslušati u centru Makronova u Zagrebu, 30 rujna u 19 sati. Ulaz je slobodan, a smjernice predavanja su: detoksikacija organizma pri promjeni godišnjih doba, jačanje otpornosti organizma, toksini koje svakodnevno unosimo te prirodni pripravci za jačanje imuniteta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije