Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski dosje x

Izvanzemaljci nas proučavaju na isti način na koji se mi bavimo mravima

Stjepan Zvonarić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
12.08.2014.
u 14:53


Izvanzemaljci su nas stvorili kako bi imali radnike za proizvodnju rude

Hrvatski ufolog i čovjek iza kojeg stoji trideset godina rada u zagrebačkom Geološkom institutu Stjepan Zvonarić jedan je od onih koji vjeruje da su napredne vrste iz svemira nebrojeno puta usmjeravale život na Zemlji. Štoviše, drži da nas izvanzemaljci proučavaju kao što mi proučavamo mrave. U njegovu muzeju Atlantis u Kravarskom možete vidjeti brojne djeliće meteora i kamenja skupljenih na lokacijama na kojima je provodio istraživanja. Tvrdi i to da Amerikanci već desetljećima rade na konstruiranju letjelice nalik NLO-u koristeći pritom kemijski element 115.

Svemirsko putovanje

– Riječ je o materijalu metalnog tipa svemirskog podrijetla i stopostotne iskoristivosti energije, kojim se postiže bezvremensko putovanje. Navodno su njegova 233 grama dovoljna za 30 godina svemirskog putovanja – ističe Zvonarić koji je uvjeren da su upravo izvanzemaljci stvorili ljudsku vrstu pomoću genetskoga inženjeringa i pametnog kloniranja, a zato da bi stvorili radnike sposobne za proizvodnju metala i ruda potrebnih za njihov život i putovanja. Upravo zato, napominje, NLO-e često viđamo u područjima bogatim boksitom koji sadrži titanov oksid.

– Kako bi prekinuli ledeno doba, izvanzemaljci su prije otprilike 18.400 godina uputili Karolinski komet u Atlantik. Podvodni vulkani koje je komet stvorio i aktivirao pokrenuli su tsunamije i promijenili klimu, prouzrokovali podizanje temperature i otapanje ledenjaka, što je omogućilo početak razvijanja života – objašnjava Zvonarić napominjući kako su izvanzemaljci mnogo puta ordinirali na našem planetu.

Po Teslinoj ideji

– Izvanzemaljska civilizacija koja je pratila evoluciju na Zemlji odlučila je uništiti dinosaure na vrlo interesantan način, upućivanjem jata asteroida da pogodi kopneni dio sjeverne Zemljine hemisfere. Tako je nastala kataklizmička situacija koja je dovela do klimatskih promjena koje su uništile dinosaure i omogućile razvoj novoj vrsti života, odnosno čovjeku – ističe Stjepan Zvonarić koji je i jedan od dobrih poznavatelja Paškog trokuta gdje se često može slušati o posjetima malih zelenih, a njegova je teorija da se to događa zbog obilja boksita na tom području.

Dosad nismo imali priliku gledati sklapanje prave antigravitacijske letjelice koja se u ovom malom podrumu već četiri godine marljivo radi.

– Nalazim se upravo u oplati budućeg antigravitacijskog stroja po ideji Nikole Tesle u kojem će se na ovoj središnjoj osovini rotirati dva kontrarotirajuća diska i koji će crpiti statički elektricitet iz atmosfere – govori Zvonarić.

Iako su gradnja i potrebni dijelovi skupi za tog entuzijasta s umirovljeničkim budžetom, ne nedostaje mu energije i volje. Stjepan je uvjeren da je ono najvažnije, mehanizam koji će pokretati letjelicu, pronašao u ovakvim diskovima koji se okreću u suprotnim smjerovima.

>>Ovdje čitajte i ostale članke iz serijala Hrvatski dosje X

Komentara 2

NI
niner777
16:36 12.08.2014.

Znao sam da je sperploca najpogodniji materijal za izradu svemirskog broda, jedino bi mozda papir bio bolji ☺

SE
serifalib
14:48 28.06.2017.

Davati izjave koje mogu biti jednako tačne i netačne je neprimjerno, bez nekih logičnih pretpostavki. naprimjer, vanzemaljci bi vjerovatno koristili više asteroida i drugih sredstava u kratkom periodu ako su htjeli pripremiti teren za razvoj homo sapiensa. trebalo bi nači nelogične događaje i tek tad bi mogli govoriti o pretpostavci da su svemirci takav postupak sproveli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije