Izbjegavate gluten? Margarin ne morate
Posljednjih godina sve se više govori o bezglutenskoj prehrani koja se temelji na izbjegavanju konzumacije glutena - bjelančevinaste tvari koja se nalazi u pšenici, raži, ječmu i zobi, daje elastičnost tijestu od spomenutih žitarica i čini ga ljepljivim.
Komentari 3
BE
Isss Radovane, da ajmo pretjerivati.. Margarin se već nekoliko desetljeća pripravlja na potpuno drugačiji način i u njemu nema transmasnih kiselina. Isto tako se može napraviti i kod kuće, ali bože moj, to se nikome neda...
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Di piše da je članak plaćen?? Kako vam nije neugodno obmanjivat ljude s ovim industrijskim smećem?!! Izbjegavajte margarin u svim oblicima u širokom luku!