Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Izbacili je iz teretane zbog izbora odjeće za vježbanje pa im se osvetila na neobičan način

TikTok
24.01.2023.
u 09:30

U svom TikToku, Janay Lainer, poznata kao @lifewithlaniers, podijelila je svoje neugodno iskustvo s članom osoblja u svojoj teretani koji joj je rekao da smatra da je njezina odjeća "neprikladna".

Kupnja nove opreme za teretanu može biti uzbudljiva, pogotovo kada dobijete odjeću koja je udobna i funkcionalna za vaše vježbanje. Vježbanje u odjeći koja je neudobna ili ograničavajuća može utjecati na vašu sposobnost podizanja, čučnjeva ili trčanja i stoga učiniti vaše vrijeme provedeno u teretani manje učinkovitim, kako piše Mirror.

Mnoge će žene nositi kratke hlače ili tajice s jednostavnim sportskim grudnjakom kako bi se rashladile tijekom vježbanja, kao što se obično viđa na i u samoj teretani. Međutim, jedna je žena bila šokirana kada su joj u teretani rekli da je odjeća "neprikladna" i da je ne može nositi tijekom vježbanja.

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama:

1/6

U svom TikToku, Janay Lainer, poznata kao @lifewithlaniers, podijelila je svoje neugodno iskustvo s članom osoblja u svojoj teretani koji joj je rekao da smatra da je njezina odjeća "neprikladna". Unatoč tome, Janay se može vidjeti u teretani u svom grudnjaku i tajicama uz natpis: "Kad vam vaša teretana ne dopušta da nosite sportski grudnjak jer je neprikladan."

Otkrila je i kako je zaobišla zabranu, dodavši: "Dakle, idete nakon radnog vremena kada nema nikoga." 

@lifewithlaniers Take that 👀😫😂 #gymrules #innapropriate #sportsbra #gymjunkie #workingout #workoutclothes #foryoupage ♬ Opportunity - Quvenzhané Wallis

Iako su mnoge teretane sada otvorene 24 sata, neke nemaju radno vrijeme ili se zatvaraju nakon određenog vremena, a ova ljubiteljica vježbanja iskoristila je taj podatak i otišla vježbati nakon kraja radnog vremena.

Njezin video brzo je izazvao burnu raspravu na društvenim mrežama, a mnogi korisnici ostali su šokirani ponašanjem djelatnika teretane.

“Od sada bih nosila samo sportski grudnjak za vježbanje”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Zašto je važno u čemu treniraš? Dok je sve pokriveno, nema nikakvog problema.”

Teretane ponekad imaju pravila odijevanja, u mnogima zabranjuju traperice, japanke ili drugu nesportsku odjeću. Neki će propisati da se majice moraju nositi preko sportskih grudnjaka, ali to je često teško regulirati jer mnogi grudnjaci izgledaju kao kratki topovi.

U drugim će teretanama čak i nogometne majice biti osnova za uklanjanje s lokacije, pa ako postoji bilo kakva sumnja provjerite pravila prilikom prijave. No, sve dok ste u sportskoj odjeći i zatvorenim sportskim cipelama, osoblje ne bi trebalo imati problema s vašom odjećom.

Istraživanje pokazalo koje osobine najčešće idu uz 'jutarnji tip' ličnosti:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije