Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi je osudili

Izazvala veliku raspravu: Svom dečku naplaćuje stanarinu, iako je vlasnica zgrade već 5 godina

TikTok
07.09.2021.
u 15:28

Njezin dečko već godinu dana živi kod nje u stanu, ali ne zna da je ona zapravo vlasnica cijele zgrade

Jayne, koja je na TikToku poznata kao @jaynedoee0, otkrila je da je svom dečku najmodavka, tvrdeći da je on godinu dana sam plaćao stanarinu te da nije znao da je ona vlasnica cijele zgrade.

U viralnom videu, koji je pregledan gotovo 2 milijuna puta, objasnila je da njezin dečko već godinu dana živi s njom te plaća stanarinu, ali i sve veće račune.

“On uopće ne zna da sam ja stanodavac i da već pet godina posjedujem našu zgradu. Dakle, sva njegova plaćanju idu ravno meni. Mislite li da će biti ljut kad to sazna?”, ispričala je Jayne u videu kojeg je prenio Daily Mail.

@jaynedoee0

Do y’all think he’ll be mad once he finds out? #fypシ #itsalright #quarantinebabies #UltaBeautyatTarget

♬ ahAAAAA HAHAAAA - ryn, the mean lesbian wifeguy

Njezin video brzo je izazvao burnu raspravu, a reakcije na njezino priznanje bile su različite. Mnogi su je optužili da je koristila dečka bez njegovog znanja, tvrdeći da nije stvar u tome što samo on plaća stanarinu, već u tome da laže kome njegov novac ide. 

“To je tako pogrešno. Pokazuje da ga samo koristiš. Jadnik”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica istaknula: “Nije čak stvar u tome da plaća, već laž koja stoji iza toga. Ako plaća svaki drugi račun, prilično sam sigurna da mu ne bi smetalo platiti hipoteku.”

Ipak, drugi su je pohvalili zbog njezine ‘briljantne prevare’, ističući kako ni njezin dečko ionako morao plaćati stanarinu da živi negdje drugdje.

“Neki su samo ljuti što je to smislila, a vi niste”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga objasnila: “I dalje mora platiti stanarinu! Banka ne prihvaća ljubav umjesto novaca svaki mjesec.”

Godinama mu lagala da ga voli i obećavala brak, a izvlačila je samo novac:

1/1
Ključne riječi

Komentara 5

MO
montello
13:49 08.09.2021.

Ja bi joj rekao zbogom

ST
StariSokol
09:33 08.09.2021.

Kao da je to nešto novo. Znam slučaj u Njemačkoj; Kuća je njezina. On živi sa njom 4 godine u njezinoj kuči ali plaća stanarinu.

Avatar StormRaider95
StormRaider95
18:25 07.09.2021.

Dečko nije muž. Biznis je biznis. I ja bih mu naplatila i ne bih mu rekla. Dok te ne zaprosi šuti, jer ako prvo kažeš, nećeš znati jel te voli ili si "good catch". U krajnjem slučaju, ostavljaj njegovu stanarinu sa strane pa mu vrati kad te bude volja, ako te bude volja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije