Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan zahtjev

Izazvala veliku raspravu: 'Gosti na rođendanskoj zabavi mog supruga trebaju platiti 300 kuna da budu na njoj'

shutterstock
06.05.2021.
u 13:25

Mnogi su brzo komentirali njezinu objavu, ali mišljenja su bila podijeljena

Organiziranje rođendanske zabave može biti skup zadatak. Jednom kada zbrojite troškove torte, ukrasa, poklona i još mnogo toga, ne ostaje vam puno novaca. No, jedna žena osmislila je način kako da pokrije sve troškove - tražit će goste da financiraju svoj dolazak na rođendansku zabavu njezinog supruga. Kada je ideju podijelila na internetu, izazvala je pravu raspravu.  

U anonimnoj objavi koju je prenio Mirror objasnila je da se bliži rođendan njezinog supruga te da ju je on zamolio da mu isplanira zabavu. Otkrila je da je odmah osmislila nekoliko različitih ideja, ali da je sve bilo preskupo. Tada je odlučila da bi svaki gost trebao platiti 35 funti, odnosno oko 300 kuna, za prisustvovanje na zabavi.

Ruže od 18. rođendana kćeri smrznute i zarobljene u vremenu:

1/7

- Je li u redu pozvati ljude i reći im da trebaju platiti sami za sebe ili je bolje da platim za sve? Htjela bih pozvati oko deset osoba, što je izvan našeg budžeta - pitala je za savjet korisnike društvenih mreža.

Mnogi su brzo komentirali njezinu objavu, ali mišljenja su bila podijeljena. - Mislim da je u redu, samo im reci dovoljno rano da znaju računati na to - komentirao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica nije složila: - Nije u redu! Ne možeš pozvati ljude na zabavu i onda očekivati od njih da plate da budu tamo! -

U objavi je kasnije još dodala kako je planirala rezervirati neku aktivnost te napisala: - Trebala sam biti jasnija u objavi. To je aktivnost. Ne razmišljam o naplati ulaza u svoju kuću za zabavu. -

Lezbijski i gej parovi u Hrvatskoj mogu pristupiti procjeni da postanu posvojitelji:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije