Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idealan dan

Istraživanje: Četvrtak ujutro najbolje je vrijeme za seks!

seks
Thinkstock
06.09.2012.
u 13:05

Britanski znanstvenici tvrde da je hormonalni miks za užitak među plahtama idealan sredinom tjedna...

Istraživanje London School of Economics pokazalo je da je četvrtak ujutro najbolje vrijeme koje parovi mogu iskoristiti za seks. U to vrijeme najviši je prirodni nivo kortizola, hormona koji potiče lučenje ostalih spolnih hormona. Zato je to najbolji dio tjedna za ljubav...

Također su i razine spolnog hormona testosterona kod muškaraca i estrogena kod žena i do pet puta veće na početku dana.

Za pronalaženje idealne ljubavi najbolja je − srijeda. Romantični sastanci koje zakažete u srijedu imaju naviše šanse da se pretvore u nešto lijepo. Utorak je pak najbolji dan za odlazak u restoran i druženje s prijateljima, a opuštanje u njihovu društvu zasigurno će vas napuniti energijom koja će vam omogućiti da pregurate ostatak radnog tjedna.

 

 

 

 

 

 

Komentara 2

LP
Lebron Petrovic
14:49 06.09.2012.

Nije istina, najbolje vrijeme za seks je kad nikog nema u stanu (kući) !

MR
mrXXXXX
08:31 07.09.2012.

..uvijek je dobro vrijeme za seks.. i uvijek je obostrano koristan (ili višestrano :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije