Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kada je seks najbolji?

Istraživanja su pokazala da parovi stariji od 50 godina vole avanturistički seks!

Foto: Shutterstock
1/3
25.07.2019.
u 06:54

Na prvom spoju veća je vjerojatnost da će osobe ove dobne skupine otići "do kraja"

Mislite da najbolji seks imaju oni u dvadesetima? Varate se, barem ako je suditi po istraživanjima.

Pokazalo se da stariji parovi imaju i bolje seksualne odnose. Razlog tome je što starije osobe znaju što vole i imaju više samopouzdanja kada je riječ o njihovim tijelima i mogućnostima.

Istraživanje koje je proveo Lumen, pokazalo je da osobe starosti iznad 50 godina najviše uživaju u avanturističkom seksu i imaju najbolji seks u životu upravo u tim godinama. 

Da su opušteniji i samopouzdaniji u krevetu, izjavilo je 62 posto ispitanika, a odličnom seksulanom iskustvu u tim godinama svakako doprinosi i činjenica da stariji od 50 godina imaju više slobodnog vremena za sebe i eksperimentiranje. Deset posto ispitanika izjavilo je da imaju veći libido nego prije.

Na prvom spoju veća je vjerojatnost da će osobe ove dobne skupine otići "do kraja", a više od trećine tvrdi da bi se usputili u seks na nekom od prva tri spoja.

I zanimljive su informacije o tome koliko traje seksualni odnos osoba u ovim godinama, u prosjeku oko 25 minuta, a parovi najčešće mijenjaju tri položaja. Najčešći je, naravno, misionarski.

Više od polovice ispitanika izjavilo je da će biti seksualno aktivni sve dok im to zdravlje i tjelesne mogućnosti budu dozvoljavale. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Analizator
Analizator
07:30 25.07.2019.

Treba navalit sad na stare kokare!

Avatar Sokol
Sokol
14:56 25.07.2019.

Jel se cijeli dan pisalo ovaj jedan članak?

ZA
zagi101
09:16 25.07.2019.

tko je to istraživao? neki starček pa se tješi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije