Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao u Italiji

Istodobno seksi a uglađen i fin - to samo David Gandy može

david gandy
Foto: Marks&Spencer
1/7
13.10.2012.
u 00:01

Samo za zimsku kampanju Marks&Spencera jedan od najzgodnijih modela na svijetu pokazao je da može biti ne samo bezobrazno zgodan nego i elegantan poput džentlmena

On je najpoznatiji top-model na svijetu, a karijeru duguje talijanskom dvojcu Dolce&Gabbani koji ga je vinuo u visine kad su ga angažirali za parfem Light Blue. Poziravši u bijelim kupaćim gaćama, ljudi su Davida Gandyja dugo zvali \"dečko u bijelim gaćama\", no ubrzo je ušao svima pod kožu radeći za najveća modna imena.

Ove se jeseni David vratio korijenima te otputovao u Italiju, na jezero Como, kako bi snimio zimsku kampanju za liniju Collezione britanskog brenda Marks&Spencer. Poput pravoga, uglađenog džentlmena, David je pozirao u vili Arnaldu Anaya-Lucci u klasičnim odijelima britanskog high street brenda nadahnutima talijanskom dendijevskom elegancijom.   

Njegovi hobiji su pomalo u stilu Jamesa Bonda: automobili, satovi i antikni namještaj, a jedanput je izjavio kako se uopće ne smatra zgodnim te mu se u školi djevojke nisu bacale u zagrljaj. No teško u to možemo povjerovati kad je riječ o ovom bezobrazno zgodnom frajeru.

Komentara 1

DU
Deleted user
08:30 15.10.2012.

I nije nešto...kod nas bi se našlo i ljepših

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije