Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomljen je

Ispovijest muškarca: 'Djevojka me izbacila iz kuće nakon osam godina veze i uselila novog partnera'

Shutterstock
23.12.2020.
u 22:45

Izgubio je sve - i partnericu i dom koji je gradio.

Jedan 33-godišnji muškarac, potpuno slomljen zbog problema koje ima, odlučio je potražiti savjet kod psihoterapeutkinje Deidre. Naime, osam godina bio je u vezi s godinu dana mlađom partnericom. Radi u IT korporaciji i dobro zarađuje.

"Štedio sam novac kako bi kupio namještaj i uredio našu kuću iz snova. Puno sam putovao zbog posla, pa sam djevojci dao novac da sve organizira i kupi. Vjerovao sam joj, a sve je prepisala na sebe. Kada sam se vratio kući, vidio sam da je promijenila bravu, izbacila moje stvari van i ono najgore - uselio se njezin novi partner. U naš dom, koji sam financirao. Nemam ništa, morat ću graditi život ispočetka."

Pitali smo građane čemu se vesele u novoj godini, a odgovori su uglavnom vezani za koronu:

Deidre kaže da je ponašanje njegove djevojke zaista sramotno. "Ako ništa drugo, imaš svoju dobru plaću, a sve ovo je jedna velika lekcija. Kako si financijski ulagao u vezu, tako trebaš i emotivno. Ljubav na daljinu i česta razdvojenost zaista mogu biti problem."

Ovo je 12 najbizarnijih razloga zbog kojih su ljudi zatražili razvod braka:

1/12
Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Tombstone
Tombstone
23:23 23.12.2020.

Jeste li slucajno ili namjerno zaboravili ubaciti onaj dio odgovora gdje mu Deidre Sanders kaze kako da zakonski dodje do bar dijela svog novca nazad?

DJ
djakovackirizling
22:54 23.12.2020.

Sigurno je imao posla sa nekom bosanskom balijkom ko i ja??

LE
lector2corrector
23:37 23.12.2020.

Majstore, pljuni i zapjevaj "Dva dinara druže"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije