Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Iskustvo, zrelost, samouvjerenost... Ovo su neki od razloga zašto mlađim muškarcima privlačnije starije žene

Sloboda, prostor, ali i ono njima vrlo bitno - seksualno iskustvo. To su samo neki od razloga zašto mlađu muškarci prije biraju starije žene nego svoje vršnjakinje.
03. lipnja 2020. u 22:15 1 komentara 2096 prikaza
Foto: Shutterstock

Nije neka novost da mladi muškarci biraju starije žene ispred vršnjakinja ili mlađih od sebe, a puno puta se dokazalo i da su takve veze održive jer odlično funkcioniraju. Što to starija žena može pružiti muškarcu bolje od mlade? Snažna kemija, sloboda, seks... 

Kako Pink Villa prenosi prvi i glavni razlog je iskustvo i zrelost. Starije žene im djeluju kao zaštitnice, staložene su, uravnotežene i pune samopouzdanja. Baš zato što su takve, zadovoljne sobom, ne bave se tračevima i ne opterećuju svog muškarca takvim pričama. Također, znaju se nositi s ružnim riječima koje su upućene njima ili s nekim neistinitim tračevima koje čuju o sebi.

Ljubavne savjete kumica s placa možete čuti u videu:

Zbog svoje zrelosti neće pretjerivati s inzistiranjem na bliskosti u vezi. Čvrsto vjeruju svojim partnerima, neopterećene su i poštuju slobodu što je muškarcima jako bitno. Još jedna njima bitna stavka je seksualna zrelost - mnogi muškarci priznali su da su starije partnerice bolje od njih u krevetu. Osim u krevetu, od takvih žena svakog dana može se naučiti nešto novo.

Čak i kada nisu raspoložene, one nemaju potrebu raditi dramu i izazivati svađe jer su emocionalno zrelije. 

Bolje upravljaju novcem i sklone su preuzimanju novčanih obaveza na sebe, kako bi podijelile financijski teret u vezi. 

Aircash Uspješni Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama Par Iznenadit će vas Stručnjakinja otkrila: Muškarcima su kod žena najprivlačnije ove tri osobine Nevjerojatno Fitness baka (63) oduševljava svojim izgledom: 'Prilaze mi mlađi muškarci'
U Brodsko-posavskoj županiji pet novih slučajeva zaraze koronavirusom
Brodsko-posavska županija
Izvanredna presica: 'Imamo 10 novooboljelih, imaju oko 300 kontakata'
Pratimo li ishode?
Građani žele znati koje bolnice imaju najbolje ishode liječenja
  • don~drejper:

    Naravno da jesu, ali ova slika sa naslovne to ne ikustruje, jer ovi razlike 20 godina, ok 10, sce preko puno🤤