Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalno

Iskreno pismo djevojčice upućeno Djedu Božićnjaku nasmijalo ljude: "Nisam bila dobra, ali..."

Shuttershock
16.12.2020.
u 10:30

'Dragi djedice, nadam se da si imao dobru godinu i da si dobro. Moja je godina bila sve osim dobra i premda sam se trudila biti dobra, to mi nikako nije išlo', piše 9-godišnjakinja

Pismo jedne devetogodišnjakinje Djedu Božićnjaku postalo je hit nakon što ga je njezin brat podijelio na Twitteru. Djevojčica naime djedici u pismu priznaje kako nije bila dobra - nije uspjela iako je pokušala - ali bez obzira na to priznanje njeno pismo Božićnjaku izgleda više kao 'lista zahtjeva'. U njoj između ostalog traži - iPhone, AirPods i putovanje u Francusku.

Njeno je neuobičajeno pismo za Djeda Božićnjaka pronašao njezin stariji brat, koji ga je odlučio objaviti na Twitteru. 

- Pogledajte što je moja devetogodišnja sestra napisala Djedu Božićnjaku - kaže brat pokraj fotografije pisma za Laponiju u kojem piše:

Očekuje nas pravi nebeski spektakl: Nakon 800 godina zasvijetlit će 'božićna zvijezda'

1/3

Y’all, look at this letter my little 9y/r sister wrote to Santa😆😫. pic.twitter.com/yjSQpURjli

— Desi die Mula (@AllyTheJedi) December 15, 2020

Dragi djedice,

nadam se da si imao dobru godinu i da si dobro. Moja je godina bila sve osim dobra i premda sam se trudila biti dobra, to mi nikako nije išlo. Iako priznajem da zaslužujem šibu, više bih htjela poklon. Zapravo, više njih. Evo što želim, označi ono što može: 

- AirPods
- igraču konzolu
- zmiju
- PlayStation 5
- Nintendo
- opremu za DJ-a 
- putovanje u Francusku - pet karti
- iPhone 12
- laptop
- novo stolno računalo (najnovije)
- sredstvo za dezinfekciju ruku
- set knjiga Čarobnjaci iz Oza
- pandu i pingvina (ali ne mrtve)


Većinu je ljudi na društvenim mrežama najviše zabavio baš zadnji komentar u kojem curica napominje kako 'životinje ne smiju biti mrtve', a mnogi su se složili i da njenim roditeljima nije baš lako. 

'Skromna' je djevojčica svoje pismo završila s riječima da se 'nada da će Djed Božićnjak moći ispuniti što je tražila', a netko je u komentarima predložio:

- Trebamo se svi udružiti da joj se ispuni barem polovica želja, pogledajte samo njen vokabular i koliko je truda u ovo uložila! - piše korisnik na Twitteru, a drugi zaključuje:

- Ne znam što me više šokira; ovaj odrasli rukopis ili njena dikcija i sintaksa...

Zagreb: Spontani tulum na Cvjetnom uz uličnu svirku i kuhano vino koji nije omeo ni posjet redara

Zagreb: Spontani tulum na Cvjetnom uz uličnu svirku i kuhano vino koji nije omeo ni posjet redara

Zagreb: Spontani tulum na Cvjetnom uz uličnu svirku i kuhano vino koji nije omeo ni posjet redara VIDEO: Marko LukuniĆ / PIXSELL Photo & Video Agency

Objavljuje Večernji list u Nedjelja, 13. prosinca 2020.

 

Komentara 1

LI
liliZG
11:28 16.12.2020.

to su oni klinci koji kad ne dobuju zadovoljavajući poklon bacaju stvari i faca im je ko da su progutali kiseli krastavac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije