Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Inteligentnim ženama zajednička je jedna, ne baš lijepa, navika: Radite li i vi ovo?

ljuta žena
Shutterstock
01.06.2021.
u 15:30

Iako nije baš po bontonu, ova navika može olakšati stresne situacije i poboljšati tjelesnu formu.

Znanstvenici sa Sveučilišta Rochester prije nekoliko godina proveli su jedno istraživanje koje se bavilo proučavanjem ponašanja, a jedan od rezultata do kojeg su došli iznenadio je mnoge. Naime, kažu kako sve visoko inteligentne žene imaju jednu, ne baš lijepu naviku - puno psuju!

To je jedan od načina kako se smiruju u stresnim situacijama i sukobima, a osim toga sklonije su hodanju po kući bez odjeće i jedenju ljute hrane.

Viralni veganski recept: Ispečete kore od banane i dobijete - slaninu!

Još jedno istraživanje, koje je provelo Sveučilište Keele, otkrilo je da psovanje ima mnoge prednosti. Ono može, vjerovali ili ne, poboljšati tjelesnu formu i izdržljivost, pojačati koncentraciju i sposobnosti dok radimo, prenosi Elle.

Ovo su najčudnije navike i opsesije poznatih osoba: Piju vlastiti urin, ne gledaju se u ogledalu...

ljuta žena
1/13
Ključne riječi

Komentara 3

VI
vidum
23:07 01.06.2021.

Recite da radite, pa ćete bit pametne.

AN
AnteHrvatska
23:45 01.06.2021.

Sotonizam na vrhuncu

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
23:23 01.06.2021.

Jedna od većih bedastoća ikad napisano ovdje. tko god da je stavio ovaj članak ovdje nada se nekoj žestokoj reakciji čitatelja ili prepirci medju spolovima. Fail.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije