Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uređivanjem fotografija

Influencerica pokazala kako se lako online prikazati 'zgodnijim': "Društvene su mreže pune laži!"

Instagram
25.06.2021.
u 13:30

Redovito pokazuje svojim pratiteljima koliko je jednostavno koristiti osvjetljenje, kutove i uređivanje kako bi fotografija, posebno bikini fotografije, izgledale posve drugačije.

Nije tajna da društvene mreže pružaju prilično iskrivljeni pogled na stvarnost, budući da većina na njima dijeli samo najuzbudljivije i najglamuroznije dijelove svog života. Kako prenosi Mirror, jedna Instagram influencerica odlučila je zato svojim pratiteljima pokazati kako se lako online prikazati u boljem svijetlu ili manipulirati sadržajem na raznim društvenim mrežama.

Kondicijska trenerica Hayley Madigan redovito svojim pratiteljima pokazuje koliko je zapravo jednostavno - s pravim osvjetljenjem, kutem snimanja i alatima za uređivanje fotografija - poboljšati bilo čiji izgled i ukloniti razne nedostatke.

Biste li je prepoznali? Mirna iz Života na vagi pokazala kako je napredovala u samo šest mjeseci:

1/13

- Htjela sam ženama i muškarcima pokazati kako je lako manipulirati tijelima ljudi, čak i u videozapisima. Mlađe generacije danas odrastaju uz pritisak 'savršenstva' na društvenim mrežama i trebaju znati da ono što ljudi objavljuju nije uvijek realno - objasnila je Hayley.

Ranije ovog mjeseca, Hayley je objavila video u kojem se uređuje prije snimanja, da na svom primjeru pokaže kako je to jednostavno, a uz video je napisala: 'U svijetu u kojem tijelo sredi samo s jednim klikom, bitno je upamtiti da je to što vidite laž!"

Na snimci se može vidjeti kako prstima na ekranu sužava struk i povećava stražnjicu, prije nego što pokaže kako se isto može raditi i s tijelima muškaraca.

- Rastužuje me što neki moraju ovako 'obraditi' svoja tijela, kako bi se osjećali dobro u vezi sebi. Trebali bi se osjećati ugodno i sigurno u svojoj koži bez toga. Nadam se da ih mogu potaknuti da zavole svoje tijelo, zbog svog vlastitog mentalnog zdravlja - objasnila je Hayley za svoj video.

Njezina objava brzo je prikupile brojne pozitivne komentare, a mnogi su joj zahvalili što tako javno i otvoreno dijeli svoja iskustva i spoznaje.

- Hvala ti što podižeš svijest o ovome, jer takve objave zaista mogu loše utjecati na psihu - komentirala je jedna korisnica, a drugi je korisnik dodao: "Wow, nisam pojma imao da svatko može tako lako napraviti 'bolju verziju' sebe"...

Bradonje, pozor! Istraživanje je pokazalo da je ženama najprivlačnija trodnevna brada:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije