Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Inovacija i kvaliteta iz Boscha od sada dostupna i na Mondu

Inovacija i kvaliteta iz Boscha od sada dostupna i na Mondu
Foto: Mondo
1/6
PR
Autor
PR članak
14.01.2015.
u 12:02

Uštedite do 73% na električnoj energiji, koristite manje vode pri pranju, a uz to vodite brigu o okolišu. Ovo nije mit, već stvarnost koju možete ostvariti uz Bosch.

Mondo u svojoj bogatoj ponudi bijele tehnike i kućanskih aparata nudi velik broj svjetski priznatih brandova. Od sada je ta ponuda upotpunjena i tradicijom iz Boscha dugom već više od stoljeća. Izaberite hladnjake, zamrzivače, perilice rublja i posuđa, sušilice, nape, pećnice i ploče za kuhanje inovativnog dizajna i naprednih tehnoloških rješenja.

Učinkovitiji i ekološki prihvatljiviji aparati za svaki dom

Ako ste tražili kućanske aparate koji svoju kvalitetu potvrđuju dugom tradicijom, pristupačni su cijenom, štede zajedno s vama, a usto brinu o ekologiji i budućnosti – Bosch je najbolji odabir za vas! Davne 1886. godine Robert Bosch počinje razvijati svoju viziju kako ljudima poboljšati život svojim izumima pa je već tada postao inovativan u svojoj proizvodnji. Njihov prvi okrugli hladnjak danas je zamijenjen modernijim nasljednikom, no želja za uštedom energije i briga za okoliš svake se godine diže na novu razinu.

Uz Bosch su računi manji, a uštede veće

Green Technology inside dio je svakog artikla proizašlog iz Boschevih tvornica. Njihove perilice posuđa iskoriste svaku kapljicu vode za maksimalan učinak, a hladnjaci troše puno manje električne energije kao što sušilice rublja koriste čak upola manje energije pa je moguće uštediti do 73% na električnoj energiji. Uz Bosch štednjake moguće je 2 L vode zagrijati za samo 3:39 min, što je gotovo 3 puta kraće od uobičajenog grijanja vode konvencionalnim keramičkim pločiama. Upravo zbog svoje inovativne tehnologije, ponosni su nosioci nekoliko nagrada za zaštitu okoliša.

Posjetite Mondo i proučite bogat Bosch asortiman uz koji će uštede u vašem domu biti veće, a zadovoljstvo njihovo inovativnom tehnologijom neprocjenjivo.

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Želite prijaviti greške?