Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabra kujica

Ines je u kanalu pored puta sakrila svoju tek okoćenu štenad

Ines i njezino potomstvo
Foto: Privatni album
1/7
05.02.2014.
u 18:35

Privremeno smješteni u dvorište volonterke udruge Za šapu Vukovar, i kujica i štenad traže nove domove

Tri godine kujica Ines živjela je na ulicama jednog sela u blizini Vukovara. Nije bili ničija, nitko je nije htio, a preživljavala je zahvaljujući volonterima koji su je hranili.

Izbjegavala je sve koji nisu željeli ni da stane pored njih na put, bježala je od njihovih udaraca, a usput je njegovala i brinula se o ostavljenim i odbačenim štencima. Ines je prije mjesec dana i sama postala mama, na svijet je donijela 10 štenadi. Kako bi ih barem malo zaštitila, okotila se u kanalu pored puta. Sva sreća pa nije bilo kiše proteklih dana, jer u tom istom kanalu skupljaju se oborinskevode kad ona pada

Foto: Robert Demo

Ines i njezino potomstvo sklonjeni su na sigurno, ali u dvorištu volonterke udruge Za šapu Vukovar, koja im je otvorila svoja vrata, već je šest pasa. Psići pomalo i samostalno jedu pa su dobrodošli svi posjetitelji koji će donijeti nešto fino baš za njihov uzrast. Treba ih cijepiti, a cijepljenje, čipiranje i sterilizacija čeka i kujicu.

Udomitelje očekuje potpisivanje ugovora, a za sve dodatne informacije u udomljavanju i potrebama nazovite Udrugu na mobitel 091/3021120.

Komentara 1

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
17:40 06.02.2014.

Ne daj se Ines! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije