Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdrava štitnjača

Imate problem s nesanicom? Isprobajte holističku terapiju i stanite na kraj stresu

Zdrava štitnjača
Shutterstock
12.11.2021.
u 14:58

U utorak 16. studenoga na dar uz Večernji list pronađite posebni prilog Zdrava štitnjača.

Holističko liječenje koje uključuje promjenu prehrane, nadoknadu vitamina i minerala, regulaciju procesa prirodnim preparatima, promjena stila života, osvještavanje pogrešnih stavova – najčešće rješava nesanicu, usput rješavajući i niz drugih simptoma.

Holističkim liječenjem liječimo niz uzroka koji su doveli do skupa simptoma, a dijagnostika i terapija su kompleksne i potrebno je dugogodišnje iskustvo liječnika. Detoksikacija jetre je najpametniji prvi korak, a zatim slijedi plan prehrane.

Nemate li ozbiljnih kroničnih bolesti, to je dovoljno da nestane 90% vaših simptoma (umor, nesanica, PMS, nadutost, bolovi u zglobovima…) i bez lijekova.

Da biste našli rješenje za svoju nesanicu u moru svakojakih izbora, prvi korak je spoznati:

  • što je uzrok nesanice i što je utjecalo na njezin nastanak – odrediti koja ja vaša konstitucija, što možete, a što ne možete izdržati
  • kolika je i kakva startna količina stresa koji nosite u sebi. Ako je nesanica počela nakon gubitka posla, to ne znači da je to uzrok. Gubitak posla je povod.

Više o holističkoj terapiji čitajte u prilogu Zdrava štitnjača kojeg vam darujmo u utorak 16. studenoga uz Večernji list.

U prilogu pronađite i kupone sa 50% popusta na endokrinološki ultrazvuk i testiranje hormona štitnjače.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije