Imate omiljenu hranu? To bi moglo biti zbog genetike, a ne samo okusa te hrane!
Čini se da oko 500 gena izravno utječe na prehranu ljudi, prema istraživanju medicinskog fakulteta sveučilišta u Coloradu
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
naravno da se radi o genetici, ali i o klimi...mi na Jugu više volimo tjesteninu i morsku hranu, dok oni na Sjeveru više vole meso i masniju hranu...za nas žabare nema ništa bolje od tjestenine sa plodovima mora 😋