Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Imam seksualne odnose godinama s jednom ženom, ali uopće me ne privlači'

Problem je nastao u posljednje vrijeme kada je žena zatražila da s tim muškarcem ostvari i romantičnu, ne samo seksualnu vezu.
23. svibnja 2019. u 22:07 2 komentara 13550 prikaza
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/4

Imati seksualne odnose s istom ženom godinama, a ne biti s njom u vezi niti je smatrati privlačnom, situacija je koja je zbunila poznatu terapeutkinju Deidre s portala The sun. 

Djed i unuka obiteljski problemi `Bivša mog sina mi ne da da vidim unuku jer sam `star``

Muškarac joj je pisao i priznao kako je godinama u vezi s ženom koju poznaje još iz studentskih dana i imaju redovite seksualne odnose. Ipak, istovremeno, ne osjeća nikakvu privlačnost prema njoj, priznao je. 

Problem je nastao u posljednje vrijeme kada je žena zatražila da s tim muškarcem ostvari i romantičnu, ne samo seksualnu vezu. No, njemu to ne odgovara jer je ne smatra privlačnom. Deidre se zapitala kako netko može godinama imati seksualne odnose s nekim smatrajući tu osobu ne privlačnom? Riječ je o muškarcu od 43 godine i ženi u dobi od 42. 

Oboje su slobodni i nisu u braku niti u kakvoj vezi s nekom drugom osobom, što svakako otvara mogućnost da ostvare i vezu na drugim razinama. 

Deidre je pojasnila da je zacijelo riječ o muškarcu koji se boji obveze ulaskom u vezu s tom ženom i kojemu više odgovaraju povremeni susreti bez obveza. Imati takve redovite seksualne odnose s nekim koga ne smatra privlačnim može itekako biti loše za oba partnera. 

DIRLJIVA ISPOVIJEST Kad me dečko vidio nakon teške operacije, znala sam da je on onaj pravi

Savjetovala mu je da takav odnos prekine što prije jer ženi daje nadu da će ipak jednom biti zajedno u normalnom odnosu. 

Kako je DHL postao vodeća logistička tvrtka u svijetu i kakvi su im planovi za Hrvatsku
DOSTAVA
Počeli su koristiti robote, umjetnu inteligenciju, tehnologije proširene stvarnosti i samovozeća vozila
  • Avatar HrvatCroata
    HrvatCroata:

    "Deidre je pojasnila da je zacijelo riječ o muškarcu koji se boji obveze ulaskom u vezu s tom ženom" - jeli, a kako je to objasnila? Meni se vise čini kako je to samo izlanula, kaj bilo da bilo. "... ... prikaži još!. i kojemu više odgovaraju povremeni susreti bez obveza." - pa to je i sam priznao, u čemu je problem? " Imati takve redovite seksualne odnose s nekim koga ne smatra privlačnim može itekako biti loše za oba partnera. " - kako to Karolinice dušo, daj objasni? I kako to pa mu partnericu sada odjednomspopala potreba za romantikom? Jeli se tek sada rastavila ili nešto?

  • Deleted user:

    ma ovo pater tolj fantazira. idi pateru u austrijskih gazda u kuću koja je kod nas zabranjena i sve će biti dobro.ti ćeš se razveseliti a mi ćemo malo odmoriti od tvojih nebuloza