Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doznajte

Ima li u vašoj vezi X faktora?

seks
Foto: Thinkstock
23.03.2014.
u 20:00

Moguće je na početku osjetiti snažnu privlačnost, a onda održavati sasvim prosječan seksualni život

Da, to je taj tajanstveni faktor, koji se često naziva “kemija” i koji je esencijalan za sjajan seks.

Ako nedostaje, možete uživati u dobrom seksu, osjećati ljubav i doživljavati orgazam, ali nikada nećete poletjeti do neslućenih visina. Istovremeno, “X” faktor ne ovisi isključivo o tome koliko ste ludi jedno za drugim. Moguće je na početku osjetiti snažnu privlačnost, a onda održavati sasvim prosječan seksualni život.

Foto: screenshot/facebook

Foto: Shutterstock

No, kemija se događa kada postoji povezanost koju ne možete racionalno objasniti - njegov blagi dodir je dovoljan da “poludite” od požude. Štoviše, ne mora postojati ni ljubav, ne morate se čak ni dobro poznavati - kemije među vama ili ima ili nema.

Seksualna kemija definitivno se ne može glumiti i lažirati! A znat ćete da postoji (ili ne postoji) već nakon prvog sastanka - uglavnom zbog toga što će vam seks izgledati kao logični završetak svake konverzacije koju vodite s partnerom. Također, kemija je nešto što se rijetko razvija s vremenom. To znači da se prosječan seks nikada neće iznenada transformirati u nešto sjajno.

Takav seks se jednostavno događa, što dokazuje postojanje “X” faktora. Doduše, kemija nije jamstvo dugotrajne sreće u vezi, ali zato ćete se seksa pod utjecajem “X” faktora definitivno sjećati do kraja života, i to bez trunke kajanja!

>>Humor u krevetu? Svakako, ako želite sačuvati vezu

>>Ako su vaš kompleks grudi, onda je za vas poza 'obrnute jahačice'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije