Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za sreću u vezi

Humor u krevetu? Svakako, ako želite sačuvati vezu

par
Foto: Thinkstock
22.03.2014.
u 17:23

Ako ste u vezi zasigurno želite da ona bude skladna i dugotrajna.

Kako bi to "osigurali" postoje stvari koje ne smijete činiti u vezi i one koje su preporučljive da vezu još više učvrstite i produbite. Morate naučiti izbjegavati svađu u kojoj bacate u lice svom partneru sve “zločine” koje je počinio. Također, nikada ne započinjite napad optužujućim pitanjem “Zašto mi nikada ne kupuješ cvijeće?”.

Humor u krevetu

Priznajmo, seks uvijek sadrži dozu komičnog i kompromitirajućeg! Ljudi zauzimaju čudne poze i ispuštaju smiješne zvukove. Jedan od partnera često nije dovoljno raspoložen za seks, što ga čini nepodnošljivo škakljivim. Parovi koji seks smatraju svetinjom, ili očekuju da svaka minuta ljubavne igre bude nalik najboljim filmskim scenama u krevetu, neizbježno će se suočavati sa razočaranjima.

Mali znaci pažnje i nježnosti

Na početku veze vas je obasipao pažnjom, od otvaranja vrata na autu i pridržavanja kaputa do dobrovoljnog namještanja zajedničkog kreveta i plaćanja računa. E, to je trajalo otprilike godinu dana. No, čak i kada nestanu formalnosti i posebni ustupci iz života, sretni parovi se drže malih, ali značajnih, gesti koje olakšavaju nadilaženje kriznih trenutaka i nesuglasica u vezi.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Poza

Kada se stiša prvi nalet strasti, svaki par se mora prilagoditi oscilacijama libida i zadovoljenja. Zato, da bi osigurali dugovječnost i dinamičnost seksualnog života, vaš partner i vi morate naučiti kako brzo zadovoljiti jedno drugo. Naime, u pitanju je poza koja oboje jamči maksimalno zadovoljstvo, i to za 15 minuta.

Privlačnost koja može preživjeti +/- 10 kg...

... ili strije, gubitak kose, bore, ili dlačice u ušima! Dobro, kako možete znati, prije ulaska u srednje životno doba, da li će zadržati tu dozu magnetizma?! Ako vas je osim vanjskog izgleda kod njega privukla i njegova unutrašnja energija, inteligencija ili strastvenost to je dobar znak.

Mali savjet: ništa ne pojačava privlačnost prema partneru kao saznanje da i vi njega privlačite. Stoga, držite do sebe i do njega i naći ćete se u predivnom začaranom krugu ljubavi!

>>Što je veza duža, to je seks... Nastavite niz sami

>>Kad ti digne živac... 10 iritantnih stvari koje žene rade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije