Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skriveni šećer

Tri vrećice šećera? Ne bih hvala, ali može pola litre vode s okusom

Kocka šećera
Foto: Thinkstock
22.01.2014.
u 12:02

Donosimo 10 namirnica iz kojih vreba skriveni šećer

Kako biste reagirali da vam netko ponudi da pojedete tri vrećice šećera?

Osim ako niste petogodišnjak, ponudu ćete najvjerojatnije odbiti. S druge strane, bez puno razmišljanja popit ćete pola litre vode s okusom. Što se šećera tiče, učinili ste svom organizmu istu stvar.

Bez obzira pojeli tri vrećice šećera ili ga unijeli kroz vodu u organizam, učinak je isti. Malo tu, malo tamo, i bez problema prijeći ćete preporučenu dnevnu količinu šećera: 50 grama za žene, a 70 za muškarce.  Šećer, vidjet ćete, nije lako izbjeći jer vreba iz gotovo svake namirnice.

>>Deset neobičnih načina za primjenu šećera u kućanstvu

>>Gricnuli biste nešto slatko? Ovo je vaš mozak 'na šećeru'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije