Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da, sve je duplo...

Identične blizanke udale su se za braću blizance, a sada su obje rodile sinove!

Instagram/salyerstwins
23.04.2021.
u 13:28

"Tako sam ponosan na Brittany i uzbuđen što sam Jettov otac!", napisao je Josh na zajedničkom profilu parova, te je zaključio da će im sinovi biti okruženi ljubavlju čak četvero roditelja.

Jednojajčane blizanke Brittany i Briana Deane prije par godina udale su se za jednojajčane blizance Josha i Jeremyja Salyersa, a nedavno su, u samo par mjeseci razlike, rodile sinove.

Svoje su buduće muževe upoznale 2017. godine na jednom festivalu, nakon čega su s njima počele ljubavne veze - a samo šest mjeseci kasnije, braća su ih zaprosila.

Dva su para tako u kolovozu 2018. godine u isto vrijeme i na istom mjestu izrekla svoje zavjete, nakon čega su svi uselili u novi zajednički dom - i počeli širiti svoje obitelji.

Nisu dugo morale čekati da obje zatrudne, i to samo par mjeseci jedna nakon druge, pa su nedavno oba para dobila sinove; Jaxa i Jetta, prenosi The Sun.

- Ponosan sam na svoju prekrasnu suprugu Brianu i kako je dobro sve odradila - napisao je njen suprug Jeremy u Instagram postu u kojem piše i da su samo par sati od prvih trudova Briana i on dočekali svog sina, Jaxa.

- Nadam se da će nam se djeca brzo upoznati -poručio je bratu i šogorici, a samo par mjeseci kasnije na zajedničkoj se Instagram stranici oglasio i Josh.

Ponosno je objavio da su i on i supruga Brittany također postali roditelji dječaka, a nazvali su ga Jett.

- Tako sam ponosan na Brittany i uzbuđen što sam Jettov otac! - piše Josh i zaključuje kako je 'jedno sigurno': da će im sinovi biti okruženi ljubavlju čak četvero roditelja!

Let iznad jastrebova gnijezda i šarani od 36 kilograma!

1/4

- Naša djeca nisu samo bratići već su po genetici prava braća! Jedva čekam da ih upoznam i da se dečki međusobno upoznaju! - piše Josh.

Njihov je zajednički Instagram račun salyerstwins 'eksplodirao' nakon što su dječaci na svijet, pa sad imaju preko 90 tisuća fanova, oko 60 tisuća više nego kad su sestre u kolovozu prošle godine tek objavile trudnoće.

Inače, Brittany i Briana su početkom prošle godine u emisiji Today najavile da planiraju ubrzo istovremeno zatrudnjeti, a Brianna je dodala i da nikome od njih četvero nije problem da se dogovaraju kad  točno na tome 'raditi'.

- Baš sam sretna zbog vas i jedva čekam neku zajedničku fotku dječaka da vidim koliko slične - napisala je jedna pratiteljica u brojnim komentarima čestitke.

- Već smo zajedno doživjele brojne rođendane, polaganje vozačkog ispita i mature, čak i dvostruke zaruke i vjenčanje - rekla je tad jedna od sestara i zaključila i da je 'došlo vrijeme da skupa iskuse i kakav je osjećaj u sebi nositi još jedan život'.

Jedan blizanac crn, drugi albino!

 

Komentara 2

MO
montello
15:12 24.04.2021.

Meni je to glupo

DU
Deleted user
15:21 23.04.2021.

Na kraju će se pokazati da su i rođena djeca braća :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije