Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

I to je moguće: Na ovih 5 načina možete postići višestruke orgazme

shutterstock
07.12.2023.
u 20:23

Višestruki orgazmi zapravo su na dohvat ruke..

Neke žene teško postižu jedan, a kamoli višestruke orgazme. Možda vam se čine nemogućima, ali stručnjaci tvrde da ih je lakše postići nego što mislite. Orgazmi su, osim za užitak, korisni i za zdravlje pa jačaju imunitet i poboljšavaju kvalitetu sna. Ako je jedan dobar za vaše zdravlje, zamislite što mogu učiniti višestruki, piše Insider

1. Usmjerite misli: Sve je u vašoj glavi i mislima. Stoga obuzdajte svoje misli i emocije te se usredotočite na zadovoljstvo i uživanje u trenutku. Opustite se. “Dublji orgazmi ovise o vrlo intenzivnom stupnju opuštanja pa morate biti spremni zaroniti u nepoznato i opustiti se”, kaže Kim.

VEZANI ČLANCI:

2. Usporite partnera: Prosječnom muškarcu treba tri do sedam minuta da postigne orgazam, dok prosječnoj ženi treba između 10 i 20 minuta. Trebale biste mu napomenuti da se za vrijeme predigre usredotoči na vas i vaše zadovoljstvo te uspori kada osjeti da mu se bliži orgazam.

3. Dopustite mu da bude velikodušan: Većina muškaraca želi da njihove partnerice uživaju u seksu, a vi biste mu trebali dopustiti da se usredotoči na vas. “Mnoge žene imaju problema s dobivanjem tolike pozornosti i sa stavljanjem sebe u erotski fokus”, kaže Chris. Stoga se prepustite užitku i ne brinite koliko traje.

4. Dajte mu smjernice: Muškarci često ne znaju što se ženama sviđa i što ih uzbuđuje, stoga im pokažite kako i gdje vas dodiruje i otvoreno mu kažite što vas uzbuđuje i što želite. Premjestite mu ruke na mjesta gdje želite da vas dodiruje i dajte mu povratne informacije o vašem užitku.

VEZANI ČLANCI:

5. Uzmite predah: Nakon što postignete prvi orgazam, duboko dišite. “Kada su osobe seksualno uzbuđene, često drže svoj dah ili plitko dišu. Vježbajte duboko i pravilno disanje. Opustit ćete se, ostati u trenutku, ali i povećati snagu i užitak orgazma”, savjetuje Kim.

6. Ne zaboravite dodatnu stimulacijU: Čak i nakon penetracije, nastavite stimulirati klitoris. Prema istraživanju časopisa Clinical Anatomy, većina žena ne postigne orgazam samo zbog penetracije, potrebna je i dodatna stimulacija.

7. Zadržite povezanosT: Za dublji i bolji orgazam, trebate se osjećati da ste na istoj valnoj duljini kao vaš partner. “Održavanje kontakta očima je intenzivno, ali vas tjera da budete ranjivi i otvoreniji, što je ključ dubljih orgazmičnih iskustava”, objašnjava Kim.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Komentara 1

Avatar essek22
essek22
21:18 07.12.2023.

S ovom na slici svako može!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije