Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sklonište u puli

I desetogodišnji Oldie odbrojava posljednje dane života

Oldie
Foto: Privatni album
1/10
06.09.2014.
u 23:58

Mršav je i teško se kreće, ne zna gdje je i zbunjeno se vrti u krug

U boksovima skloništa veterinarske ambulante u Puli trenutno je 17 pasa. Očajnički poziv za pomoć u njihovu spašavanju objavljen je na Facebook stranici Napuštene pulske duše.

- Većini rok ističe krajem rujna i početkom listopada i ne znamo kako ćemo ih spasiti – kažu volonteri. U skloništu su završili napušteni, izgubljeni, psi koje su doveli sami vlasnici, ali i pas oduzet obitelji deložiranoj iz vlastita doma. Među njima je i stariji njemački ovčar, procjenjuju da ima i više od 10 godina, nazvali su ga Oldie.

Foto: Robert Demo

- Jako teško se kreće, mršav je i zbunjen, ali inače jako dobar. Za njega nam hitno treba neki smještaj, ne shvaća jadan gdje je. Potpuno je izgubljen i stalno se vrti u krug po boksu. Desno uho mu je savijeno i ima kožnu ogrlicu – opisuje psa volonterka Mira Banković.

Želite li ga spasiti i udomiti, dodatne informacije možete dobiti na mail mirabakovicp@gmail.com, na Facebook profilu Mira Banković, a za udomljavanje bilo koje od ovih napuštnih životinja možeta zvati i voditelja skloništa na mobitel 098/9812582.

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
10:27 10.09.2014.

I desetogodišnji Oldie odbrojava posljednje dane života to je sasvim u redu bolje tako nego da ga se da nekima koji ga svežu i odu po 7 i 10 dana od kuće i ostave životinju svezanu da krepava danima u u mukama ... Malo je ljudi spremno da 1000 kuna da izdaje za večega psa ako ga želi pošteno hraniti lječnički opskrbiti te sate provesti vani pa i po kiši i snjegu i da ne idu na pošteni godišnji odmor bez brige i obveze prema psu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije