Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bakar

Humanitarna manifestacija „Kids fashion show“

Kids fashion show
Foto: Promo
31.10.2017.
u 15:04

Event će započeti modnom revijom kao i lani uz voditeljicu programa Sandu Radiković, a crvenim tepihom će prošetati manekeni" BALB FASHION TEAM-a".

Humanitarna manifestacija „Kids fashion show“ u organizaciji udruge „La Bamba“ po drugi puta će se održati u Bakru, u nedjelju, 5. studenog u Domu kulture "Matija Mažić" s početkom u 18:00 sati.

Event će započeti modnom revijom kao i lani uz voditeljicu programa Sandu Radiković, a crvenim tepihom će prošetati manekeni" BALB FASHION TEAM-a".

Gledatelji će osim u modnoj reviji, moći uživati i u pjevačkim nastupima Eme Ignjić i Dore Demark, te u plesnom performansu poznate plesne grupe FLAME.

Svi prisutni imati će priliku i dobro se zabaviti uz "Klaun show" Naše poznate i omiljene klaunice Karmelino i Nina pripremile su interaktivnu predstavu za posjetioce.

Ulaz na manifestaciju neće se naplaćivati, a posjetitelji koji su u mogućnosti da pomognu svojim donacijama, moći će to učiniti ako iskoriste donatorske kutije, koje će za tu priliku biti postavljene na ulazu u salu.

Ovom manifestacijom ponovno pomažemo djeci smještenoj u Domu za nezbrinutu djecu "Ivana Brlić Mažuranić" u Lovranu i Rijeci.

Manifestacija je to humanitarnog karaktera, koja će se po drugi puta održati u Bakru, u nedjelju 5.studenog, u Domu kulture " Matija Mažić " s početkom u 18:00 Kao i predhodne godine, voditeljica programa biti će nenadmašna Sanda Radiković, poznata i priznata voditeljica na mnogobrojnim i prestižnim eventima diljem cijele Hrvatske, koja uvijek nađe vremena za nas, i svojim angažmanom uveliča naše programe.

Event će započeti modnom revijom kao i lani, a crvenim tepihom će prošetati manekeni " BALB FASHION TEAM-a " Gledatelji će osim u modnoj reviji, moći uživati i u pjevačkim nastupima Eme Ignjić i Dore Demark, te u plesnom performansu poznate plesne grupe FLAME. Ema Ignjić nadarena djevojčica koja pleše, pjeva i glumi, članica je glazbeno - scenske udruge " Ri stars"!!!

Ona je devetogodišnja djevojčica koju smo već puno puta mogli vidjeti kako nastupa na humanitarnim koncertima, ona je mala djevojčica velikog srca !!! Dora Demark nešto je starija od Eme, članica je " Unique music show " benda, pobjednica mnogih dječjih festivala . Sada je to već mlada djevojka sa zavidnom karijerom, koja nam je učinila izuzetnu čast prihvativši sudjelovanje na ovoj manifestaciji . Svi prisutni imati će priliku i dobro se zabaviti uz " Klaun show " !!

Naše poznate i omiljene klaunice Karmelino i Nina pripremile su interaktivnu predstavu za posjetioce . Ulaz na manifestaciju neće se naplaćivati, a posjetitelji koji su u mogućnosti da pomognu svojim donacijama, moći će to učiniti ako iskoriste donatorske kutije, koje će za tu priliku biti postavljene na ulazu u salu . Ovom manifestacijom ponovno pomažemo djeci smještenoj u Domu za nezbrinutu djecu " Ivana Brlić Mažuranić " u Lovranu i Rijeci . Ove godine donacije skupljamo za njih na ovoj i na manifestaciji u našoj organizaciji koja slijedi ( " Koncert za dušu " ), s ciljem, da im omogućimo sudjelovanje na kulturno-zabavnim edukacijama ( glumačko-scenskim, muzičkim, plesnim, pjevačkim ) ili nabavku muzičkog instrumenta - ata, ili drugo – po izboru, vezano uz kulturu i umjetnost, a što im je obzirom na život koji žive u ustanovi – nedostižno !! I tako će nešto za što se često smatra da je rezervirano za one imućnije, postati nešto namijenjeno djeci kojoj je to najpotrebnije.

Biti će lijepo vidjeti da moda....show, imaju i drugo lice, ono humanitarno ! Sam termin održavanja manifestacije, smješten je u mjesec kada se obilježava Međunarodni dan djeteta, čiji je cilj da podsjeti i senzibilizira učesnike o potrebi brige za onu manje sretnu djecu,koja su prisiljena biti daleko od svojih obitelji.

U mjesecu studenom, slavi se i BLAGDAN SV. ANDRIJE zaštitnika grada Bakra, i to je još jedan razlog i jedan naš način, da proslavimo ANDREJNU . Učesnicima će kao hvala za učestvovanje biti uručene zahvalnice! Zahvalnice kao hvala, ali i kao " alat " od ključnog značaja u izgradnji njihovog samopouzdanja kroz ovu gestu, jer ulijevanje ponosa i vjere u sebe, važan je element njihove pripreme za uspjeh u stvarnom svijetu . Očekujemo veliki odaziv, jer, kad su djeca, mladost, talent, ljepota, moda i dobrota " medij " kroz koji realizirate humanitarnu akciju, ne može se pogriješiti . Projekt nosi predivnu poruku : " Sretan je onaj tko zna davati " !!!!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije