Naslovnica Lifestyle

Htjela posramiti 'bezobraznog' biciklista u vlaku, ali nije očekivala ovakve reakcije

Mnogi su se složili sa stavom žene da ponašanje biciklista nije primjereno, no neki nisu bili istog stava.
22. srpnja 2019. u 16:45 7 komentara 20129 prikaza
Biciklist u vlaku
Foto: Reddit

Društvene mreže postale su mnogima platforma za objavljivanje situacija koje mogu lako nekoga osramotiti "na šire staze", odnosno, kod većeg broja ljudi.

Jelovnik Zaludila internet Pogledajte grašak na ovoj fotografiji, vidite li nešto čudno?

Ona "ako nije objavljeno nije se dogodilo", može imati i povratne reakcije koje se kao bumerang mogu nekome obiti o glavu. Upravo to se dogodilo jednoj ženi koja je na Redditu objavila fotografiju "bezobraznog biciklista" koji je zauzeo četiri sjedala u vlaku.

Digao je noge na jedno, na drugo sjedalo je stavio svoju prljavu kacigu, a na treće ruksak. Na četvrtom je sjedio. To je bilo i više nego dovoljno da iživcira jednu putnicu koja je odlučila fotografirati i fotografiju objaviti na društevnimmrežama za malo podrške. 

"Točno nakon najveće gužve...I bez obzira je li gužva ili nije, skidaj te prljave tenisice sa sjedala. To je nedostatak poštovanja prema onima koji će na tim sjedalima sjediti nakon tebe. Ako imaš previše stvari, postoji poviše tvoje glave prostor za stvari, za to služe. Sjedala su za sjedenje."

srušio biciklista Pretjerana reakcija Vozač se porječkao s biciklistom, nevjerojatno što je potom učinio

Mnogi su se složili sa stavom žene da ponašanje biciklista nije primjereno, no neki nisu bili istog stava. 

"Zvuči kao da si siroto malo janje koje se boji nekome reći da se pomakne," komentar je jednog korisnika na ženinu objavu.

"Ako nitko ne treba sjedalo, zašto te smeta i u čemu je problem kako netko drugi sjedi? "

Nevjerica zanimljivo I vi ste stava da nema glupih pitanja? Možda će vas ova nasmijati...

Mnogi su se zapitali koja je svrha uopće njenog posta s obzirom da vlak nije bio prepun i nitko nije tražio slobodno mjesto koje je muškarac "zauzeo nepotrebnim stvarima". 

RECEPT ZA SAVRŠENI GRILL
Jeste li znali čemu služi daska za dimljenje: Meso s roštilja dobit će sasvim novu notu okusa

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Ironman0105
  Ironman0105:

  Meni recimo nije jasno zakaj se ovakvi clanci uvijek potisani od istih osoba uopce pojavljuju u vecernjaku, a jos mi je nejasnije da "autor" odnosno prepisivac vijesti s zutog kraka interneta uopce prima placu.

 • Avatar dr. Evil
  dr. Evil:

  Sjedi ko šerif koji čeka bocu viskija

 • Wiktor Ben:

  "Krvavo" zarađen novac za ovaj članak... ovako može, ne do 67. nego do 122. godine života i ne umoriti se, a svo vrijeme zamarati čitateljice i čitatelje. Živio vlasnik! Živio bezbrižni urednik na kiselim krastavcima! Živjela sloboda izražavanja! Živio izvoz "novinara"!