Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerana reakcija

Vozač se porječkao s biciklistom, nevjerojatno što je potom učinio

srušio biciklista
Foto: Screenshot
30.05.2019.
u 09:42

Nakon što je srušio biciklista, vozač automobila je pobjegao, no kamera iz taksija koji je vozio iza njih sve je snimila...

Nevjerojatna situacija snimljena je na ulicama Londona gdje je jedan vozač automobila srušio biciklista nakon što su se porječkali.

Kamera iz taksija koji je vozio iza njih snimila je cijeli incident, a vidi se kako vozač Range Rovera i biciklist prvo nešto pričaju nakon čega vozač automobila naglo skreće ulijevo i ruši biciklista koji je pao između dva parkirana vozila.

Biciklist je raskrvario koljena i natukao rebra, a vozač taksija odmah je stao kako bi mu pomogao.

Scena je snimljena prošloga petka u ulici Wandsworth.

Nakon što je srušio biciklista, vozač automobila je pobjegao, a mnogi se nadaju kako će ga policija identificirati budući da je objavljena snimka onoga što je učinio. I naravno, prikladno kazniti...

GALERIJA Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

srušio biciklista
1/29
Ključne riječi

Komentara 15

SZ
slaven.zadravec
12:15 30.05.2019.

Gradove treba vratiti pješacima, biciklistima ... tj znatno strože i restriktivnije zakonodavstvo prema automobilima, a posebno terencima.

NL
NLF
10:57 30.05.2019.

Pretjerana reakcija? Za novinare da, ali realno pokušaj nanošenja teških ozljeda, dakle krivično...Kad panjini u autu smetaš...

DU
Deleted user
11:21 30.05.2019.

Eh, Lindica, Lindica...ljudi međusobno razgovaraju, priče pričaju tete klincima u vrtiću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije