Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Htjela je sama obojiti kosu, ali jedna pogreška uništila je sve: 'Hoću li morati obrijati glavu?'

TikTok
03.08.2021.
u 14:30

Njezin video brzo je prikupio više od 2,5 milijuna pregleda, a mnoge je nasmijao njezin promašaj.

Emily McPherson (21) pokušavala je sama izbijeliti tamni korijen kose kako bi ga pobojala ružičastom bojom, no igranje frizerke prouzročilo je veliku katastrofu. Naime, kosa je tijekom procesa izbjeljivanja popucala te je Emily ostala s malenom irokezom na vrhu tjemena, kako piše Mirror.

Cijelu stvar podijelila je na svom TikTok profilu, gdje je molila pomoć i savjet drugih korisnika društvenih mreža. “Djevojke, može li mi netko pomoći? Upravo sam izbijelila korijene kose i cijela je ispucala. Trebam li obrijati glavu? Pomozite!", napisala je Emily u videu.

@emmcpherson._

Do I need to shave my hair off. Pls help😭 ##hairdisaster ##fail ##crying ##fyp ##foryoupage

♬ original sound - 😘🙈☺️

Njezin video brzo je prikupio više od 2,5 milijuna pregleda, a mnoge je uspijela nasmijati problemom. “Oboji kosu u crveno kao jagodu, a ispucali dijelovi će imitirati lišće”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga rekla: “Kape će uskoro postati tvoji najbolji prijatelji."

U međuvremenu, drugi su sugerirali su da bi mogla jednostavno premjestiti svoj razdjeljak sa sredine na stranu glave kako bi sakrila mali čuperak koji je nastao kao posljedica katastrofe s izbjeljivačem.

U sljedećem videu, Emily je pokazala kosu nakon što ju je prekrila svijetlo narančastom bojom, napisavši: "Kad zbog svoje kose plačeš i tvoj odjeljak s komentarima pun je ljudi koji te zovu ‘papiga’ i ‘pingvin’.”

@emmcpherson._

Low-key vibing with the Mohawk ##hairdisaster ##fyp ##foryoupage

♬ original sound - heidy soria

Zlatokosa u stvarnom životu: Njenu kosu od dva metra muškarci žele pomirisati!

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije