Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi je osudili

Htjela je biti lijepa za porod: Bila na manikuri i frizuri, a između trudova se - šminkala!

Instagram
18.10.2022.
u 09:30

Pokazala je i put do bolnice tijekom kojeg je suprugu počupala obrve kako bi bile lijepo oblikovane kad dijete dođe na svijet.

Indy Clinton (25) iz Sydneya u Australiji nedavno je izazvala burnu raspravu na društvenim mrežama zbog svoje neobične rutine za porođaj.

Naime, prije porođaja je napravila manikuru, nanijela ten za samotamnjenje kožu, složila si frizuru i opskrbila se grickalicama. I kako bi mogla obaviti uljepšavanje prije dogovorenog termina u bolnici tog dana, svoje prvo dijete, maleno Navyja ostavila je u vrtiću.

Mlada mama, koja živi u Sydneyu sa suprugom Benom i malim sinom Navyjem, 14. listopada rodila je djevojčicu Bambi Valentine. No, prva postaja prije porođaja bila je na manikuri i pedikuri, s ružičastom nijansom za ruke i narančastom nijansom za nožne prste.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6
@indyclinton

I’m ready!!!! now just waiting on one thing… 🤔

♬ original sound - indyclinton

Svratila je u dućan po grickalice prije nego što se vratila kući da nanese malo tena za samotamnjenje i opere kosu, kako prenosi Daily Mail.

“Kosa je sada oprana, samo moram na brzinu hidratizirat lice. Onda ću staviti lažnog tena. Moja indukcija je tek večeras. Isto tako, ako me netko pita zašto se uređujem za porod, želim li izgledati ružno dok guram dijete iz sebe? Naravno da ne”, rekla je u videu objavljenom na TikToku.

Indy je također pitala svoje pratitelje na društvenim mrežama bi li trebala nositi grudnjak tijekom indukcije jer je samo nosila bolničku haljinu dok je rađala Navy i osjećala se kao da joj ramena izgledaju 'stvarno široka'.

Pokazala je i put do bolnice tijekom kojeg je suprugu počupala obrve kako bi bile lijepo oblikovane kad dijete dođe na svijet. Osim toga, između trudova se uspjela našminkati.

@indyclinton

we’re going home and I couldn’t be more excited. I can’t believe we are a family of 4 🥹 I can’t stop smiling

♬ original sound - indyclinton

Njezine objave brzo su izazvale raspravu na društvenim mrežama, a mnoge majke optužile su Indy za širenje negativne poruke oko porođaja u prirodnom izdanju.

“Ovo je vrsta poruke o kojoj trebate razmisliti prije nego je objavite kada imate tako veliku platformu”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Reći da ne želiš izgledati ružno kad se spremaš izgurati bebu jer nemaš lažni ten je tako toksično.”

Ipak. druge su žene podržale njezinu odluku da se 'osjeća dobro' u bolnici i rekle su da su i same radile sličnu rutinu prije porođaja.

“Izgledati dobro tijekom poroda nije nije ništa sporno. Učinila sam istu stvar prije indukcije! Nadam se da će tvoj porod dobro proći”, glasio je jedan komentar.

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'

Ključne riječi

Komentara 1

NV
novo vriijeme
12:22 18.10.2022.

Nema ništa loše u tome. Zaokupila se nečim bilo joj je lakše a i prve slike sa bebom ostaju generacijama. Ako je imala volje +5 za novu mamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije