Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovito ili nezrelo?

Htio je da ga cura ostavi, pa je ukrao zvučnik kako bi ju naljutio!

Asia Wire
21.01.2020.
u 15:42

Ona se htjela udati, on ne. Našao je rješenje u tome da ukrade zvučnik, razočara ju u sebe i natjera da ga ostavi.

Parovi prolaze kroz dobre i loše trenutke, kroz prekide i mirenja - to je prirodni krug ljubavne veze. Ipak, neki ne znaju način kako prekinuti vezu jednom zauvijek, ne znaju da je najzrelija odluka to napraviti uživo.

Foto: Asia Wire

Jedan muškarac u Kini odlučio se na bizarni način prekinuti s curom, prenosi UNILAD.com. Ukrao je zvučnik iz jednog plesnog studija u Šangaju 8. siječnja, a uhićen je istog dana. Policajci se pri ispitivanju nisu mogli suzdržati od smijeha kada im je priznao zašto je to napravio. 

Foto: Asia Wire

"Moja cura želi se vjenčati, ali ne i ja. Znao sam da ćete me uhvatiti i mislio sam da će ju to toliko razočarati da će prekinuti sa mnom."

Odlučio se ukrasti jeftiniji zvučnik kako ne bi oštetio vlasnike studija u svom planu za koji se još uvijek ne zna je li mu uspio.

Foto: Asia Wire

Možda bi drugačije postupio da je znao za ljubavne savjete kumica s placa:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije