Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Hoda li mačka uz ili niz stepenice? Vaš odgovor otkrit će vaš pogled na svijet

Pogledajte fotografiju i ovisno o kretanju mačke po stepenicama otkrit ćete jeste li pesimist ili optimist.
18. listopada 2020. u 07:00 20 komentara 19784 prikaza
Foto: YouTube

Ova optička iluzija prikazuje mačku koja hoda po stepenicama. Postoje dva načina na koji možete vidjeti mačku, a to je kako hoda prema gore ili prema dolje, ovisno o vašoj perspektivi, a otkrit će jeste li optimist ili pesimist, prenosi The Mind’s Journal.

 | Autor : YouTube Foto: YouTube

Ako ste vidjeli da se mačka penje uz stepenice

Imate vrlo optimističan pogled na život. Svugdje vidite potencijal i mogućnost za razvijanjem i poboljšanjem. Vaš mozak je naučen da napreduje kroz život pa u situacijama kada imate izbor hoćete li biti bolji ili lošiji od ostalih, vi ćete uvijek biti bolji i truditi se biti što bolja osoba. Vrlo ste ambiciozni i ništa vas ne može zaustaviti u postizanju svojih ciljeva u životu.

Ako ste vidjeli mačku koja silazi niz stepenice

Imate pesimističan pogled na svijet. Vrlo ste skeptična osoba. Možda je to zbog vaših osobnih iskustva ili osoba koje ste upoznali, ali imate vrlo negativan pogled prema svijetu. Vrlo teško se otvarate drugim ljudima i ne vjerujete im lako, prije svakog djelovanja dobro razmišljate i računate kakav će biti ishod. Vrlo ste oprezni i skeptični prema osobama koje su, prema vašem mišljenju, predobre. Vrlo ste oprezni sa svime pa vas je teško obmanuti ili zavesti.

Uspješni Leo sa samo 14 godina otvorio je vlastitu tvrtku:

Test osobnosti Ova fotografija otkrit će vam kako vas vidi okolina: Kao naivnu, misterioznu ili odgovornu osobu? Huawei PETAL SEARCH Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel Samo na Večernji TV-u Stručnjakinja objasnila zašto mladi nemaju poduzetnički duh i je li euro bolji od kune Od polja do stola Zelena strategija OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja
BILI ZAJEDNO NA VEČERI
Liječnik koji je pokušao oživiti Bandića: Samo se srušio, bio je to masivni infarkt
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?
  • lector2corrector:

    ova mačka bila je već na naslovnici i dilemu smo nedavno apsolvirali. ima li što novijeg?

  • dalibor.hren:

    Zbog čega bih bio pesimist, ako vidim (po rubovima gazišta) da mačka ide niz stepenice? Ja sam pesimist jer vidim u kojem smjeru ide Hrvatska!!!

  • lajh1985:

    A sto ako sam vidio kako horvatincic ide u zatvor?