Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zablistajte na plesu

Hit su haljine pastelnih boja, 
a za dečke leptir mašne i – tenisice

haljina
Foto: Aleksandra Dojčinović
1/14
25.04.2013.
u 12:00

Pokušajte izbjeći haljine s puno detalja: sa šljokicama, cvjetićima i inim dodacima koji su sve samo ne moderni.

Što odjenuti, kako zablistati poput princeze, pitanja su koja ovih dana muče maturantice diljem Hrvatske. Kako bismo im olakšali potragu za idealnom haljinom, savjet smo potražili kod stilista Ivana Friščića.

 – U slučaju da je djevojka punija, bolji bi izbor bila duga haljina od prekratke ili dužine ispod koljena. I mršave djevojke trebaju svakako voditi računa o tome da haljina nije prekratka. Svakako izbjegnite haljine od raznih kombinacija materijala te haljine koje su napravljene metodom kolaža jer one u 99% slučajeva nisu dobre – napominje stilist Ivan Friščić i ističe da su haljine u pastelnim tonovima ružičaste, narančaste, plave i zelene boje pravi pogodak.

– Iako je boja breskve definitivno najveći hit ove sezone i najlakše se kombinira s detaljima – kaže stilist i dečkima savjetuje:

– Popularne “starke” dobra su zamjena za staromodne cipele. Crni ili tamnoplavi sako, tamnoplave traperice i svijetla košulja – tako bi trebao izgledati styling mladića na maturalnoj večeri. Ako se odlučite za odijelo, neka bude slim fit ili barem što pripijenije uz tijelo. Kravata bi trebala biti što uža, a bolji izbor bila bi leptir mašna.

>>SHOPPING: Jarka ružičasta uljepšat će vam proljeće!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije