Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni fokus

SHOPPING: Jarka ružičasta uljepšat će vam proljeće!

pink (1)
Foto: Arhiva VL
1/11
22.04.2013.
u 00:01

Ciklama, kozokrvina, fuksija - sve su to biljke čija imena dizajneri koriste kako bi opisali najženstveniju među bojama - ružičastu. Ove sezone nosi se isključivo jarka nijansa koja je pastelnu varijantu poslala u zaborav

Boja koja već nekoliko sezona ne izlazi iz mode dizajnerima je omiljena jer i najjednostavniji kroj u trenu pretvara u toaletu dostojnu princeze. Bilo da se radi o nijansama ciklame, kozokrvine ili fuksije, ružičasta je svoje mjesto na tronu zauzela i nema ga namjeru prepustiti. Proljeće i ljeto koje su pred nama, iako obilježeni suzdržanim krojevima i nedostatkom uresa, ipak su kod dizajnera Diora, Burberryja i Oscara de la Rente izmamili boje - ove modne kuće nisu se prepustile neutralnim bojama. Tako je Burberry čak i svoje slavne balonere okupao ružičastom, a posebno je upečatljivo bilo metalik izdanje koje je Christopher Bailey prenio i na prateći accessoires. Kako nema namjeru uskoro odustati od ove najženstvenije među bojama pokazao je i Alber Elbaz, slavni Izraelac koji stoji na čelu Lanvina, u čijoj se jesenskoj kolekciji koja će nas uvesti u 2014. također nalazi nekoliko pink komada!     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije