Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM SE SVIDJELA

Učenica (14) poslana kući iz škole zbog ove frizure od 1100 kuna

Chanise Benson
Foto: Facebook
27.10.2016.
u 22:38

Djevojčicu su poslali kući zbog kršenja pravila o školskim uniformama

Jedna je djevojčica u Velikoj Britaniji poslana kući iz škole nakon što se pojavila s neobičnom frizurom koju je platila 140 funti ili oko 1100 kuna.

Kako piše Metro, Chanise Benson iz Scarborougha (14) pojavila se u školi sa skupocjenom frizurom s bijelim pletenicama, ali nastavnici nisu bili oduševljeni. Poslali su je kući zbog kršenja pravila o školskim uniformama.

 

Njezin otac Darren (39) optužio je školu za dvostruke standarde jer jedna od Chaniseinih prijateljica ima dreadlockse. Pletenice će, kaže, ostati u kosi njegove kćeri godinu dana.

– Jedna od njezinih prijateljica jamajčanskog podrijetla u školi ima isti stil frizure, ali s crvenom bojom umjesto bijele, i dopustili su joj da ostane. Pročitao sam pravila o frizurama i ne mogu pronaći koje je pravilo prekršeno – komentirao je Darren Benson.

>> Hit frizuru naše poznate dame nose u glamuroznim i sportskim izdanjima

>> Kakav trendseter! Ima 9 tjedana i kosu kojoj zavidi većina žena

Komentara 14

SV
sviralo
09:07 28.10.2016.

neka mjera se mora znati. pa pola nasih skolarki kao da odlazi na tulum, a ne u skolu. i tko je tome kriv ako ne roditelji.Nedaj Boze da djetetu prigovoris ili roditeljima jer to je odmah atak na osobnost i razvoj. Mala neka doma glumi zvijezdu starcima, a skola zna se sta je, zasto si tamo. prije 15- 20 godina bi mala dobila neopravdan, jedinicu iz vladanja, roditelji pozvani od razrednika i stvar rijesena.A tata neka mami radi pletenice

IM
Immanuell
08:09 28.10.2016.

Pa, ono što je normalno, normalno je...... Postoji psihološka granica većine ljudi što se smatra normalnim, teško je ovdje reći...... Prije bih rekao da je učenica udaljena s nastave iz razloga što joj je frizura ekstra spektakularna i sigurno odvlači pažnju drugih učenika koji stoga smanjenom pažnjom slušaju predavanja..... Nisam pobornik udaljavanja s nastave zbog takvih stvari, ali moram priznati da je njezina frizura pretjerana, ako je otac u tome podržava ili je inicijator takvog stila, više je kriv od svoje kćerke. Ipak, ne možeš braniti djetetu da ide u školu zbog frizure: ona ne izgleda kao nekakvo strašilo s irokezom, nego vrlo lijepo, uredno i atraktivno.

GO
gooniegoogoo
16:31 29.10.2016.

gospodin ne razumije da se radi o kulturnoj aproprijaciji (sic!!!). i zato druge rase, a poglavito crna, ne koriste automobile, lijekove, odjeću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije